Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen ha 24 évesen szűz vagyok? 24/L
Nem szégyen.. Mért lenne?
Inkább az a szégyen hogy a 12-13 évesek nem azok már..
Kedves kérdező.
Először is nem szégyen! Nincs előírva, kinek mikor kell,vagy szabad elveszteni (természetesen ezalatt a felső korhatárt értem!!!). Arra hogy mit veszítettél vagy nyertél azzal hogy szűz vagy.Arra akkor fogsz választ kapni,majd ha túl leszel a nagy eseményen.
Addig is,itt egy érdekesség.Ő még ennyi idősen sem adta fel.:)
Ez mindennap meg lesz kérdezva más-más életkorral?
Sose a szüzesség a gond hanem az okok. Ne Gyere már azzal, hogy te az igazit várod meg jigy neked senki se jó. A te korosztályod tapasztaltabb férfi tagjainak ez inkább nyűg mint öröm, ezért Nehogy azt hidd, hogy értékesebb vagy.
A sok hasonszőrű nyomi véleménye, akik itt nyaliznak természetesen nem mérvadó.
Na! Megválaszolta valaki helyettem, mire ideértem :-P (kösz #9) ...
Ha 24 éves korodra nem voltál képes intim kapcsolatra senkivel, akkor annak az okát keresd meg. Maga a szüzesség kérdése nem szégyen, viszont nem utal normális érzelmi és interperszonális kapcsolatokra.
Egyébként meg igen, az esélyed lesz találni egy 28-30 éves szűz fiút, akinek szintén személyiségi problémái vannak ... szép pár lesztek :-P Mivel nem tudod egy normális, tapasztalt partnernek azt nyújtani, ami elvárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!