Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyen ha 24 évesen szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen ha 24 évesen szűz vagyok? 24/L

Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 08:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem, de miért vagy az? Vallásos vagy, vagy válogatós?
2015. nov. 1. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

10. A tudományosság és a hozzáértés látszatát keltve is lehet felszínes valaki, ahogy látom:

a) Az interperszonális kapcsolatok nagyon szép pszichológiai kifejezés, és lehet tényleg ilyen ok is a kérdező kérdése mögött, de más ok is lehet. Kapásból két másik okot tudnék írni, amivel semmi gond nincs, de nem írom, aki nem jön rá magától, az felszínes.

b) Teljesen mindegy, tapasztalt-e a partner vagy sem. Ha összeillenek és megszeretik egymást, nem a tapasztalat lesz az elsődleges. Egyébként sok tapasztalt partner kapcsolata válással végződik, ennyit erről. Sokkal fontosabb, előbb-utóbb tartós kapcsolatot tud-e kialakítani az ember és házasság után együtt maradnak, mint az előbb a hozzáértés látszatát keltő szövegben leírtak.

A probléma alapvetően az, hogy a társadalom nyomást gyakorol az emberre, a sok nem szűz, akik már kiélték a vágyaikat, amit mások is szeretnének, nem pozitívan, hanem negatívan hat a kérdezőre is, ezért kérdezi, ez baj-e, mintha ez lenne a legfontosabb. Ugyanakkor lehet, 5 nyelvet beszél felsőfokon a kérdező, az ilyen erényei teljesen háttérbe szorulnak. Mennyivel különb valaki, aki a metróban smárolja mindenki előtt a párját és nem képes egy nyelvvizsgát sem letenni és egy hangszeren sem játszik annál, akinek még nem volt komoly kapcsolata, de tud 5 nyelvet és játszik hangszereken?

Egyáltalán nem szégyen. Akármilyen okok is vannak mögötte, az sem szégyen, mert többnyire nem tehetsz róla. Most erre könnyen vágják oda az okoskodók, akik már nem szüzek, hogy milyen béna, de más helyében már nem okoskodnának ennyire. Csináld végig te is azt, amit más, küzdj meg azokkal a dolgokkal, amikkel a még szűz emberek küzdenek, utána lehet mondani, hogy az okok így-úgy-amúgy.

2015. nov. 1. 11:19
 13/17 anonim ***** válasza:
18%

#12, ha már megszólítottál (#10 vagyok):

Számos ok lehet, amiért valaki ebben az állapotban van, kapásból kettő: vallásos, ronda (bár a legrondább nőt is megdugják) :-P

Az interperszonális, mint fogalom valóban nagyon tág; ha kimondottan párkapcsolati térre akarunk szűkíteni, akkor vannak ennél konkrétebb megfogalmazások természetesen. Nem kívántam ilyen részletességig belemenni (vasárnap van, nem itt szándékozom tölteni a napot :-P)

Az, hogy mi végződik válással és mi nem, nem ezek a dolgok befolyásolják. Adnak hozzá paramétereket, de számos egyéb feltételen múlik.

Én is - mint mindenki más - saját magamból tudok kiindulni. Esélye sincs, hogy megszeressek egy szűz lányt; itt a # 29/42 hozzászólásban megtalálható.

Genetikusan kódolt, hogy legkésőbb 12-13 éves korban elkezd a hormonrendszer működni, érdeklődünk a másik nem, a szexualitás felé. Ha ezt egy évtized alatt, közben a felnőtt korba is belépve nem sikerül egészségesen megélni (azaz túlesni az első kapcsolatokon, csókon, a másik nem testének felfedezésén és ennek megkoronázásaként a szexualitás örömeit megélni), akkor annak leginkább pszichológiai alapjai vannak (vagy oké a vallásosság, bár a bigott vallásosság szerintem szintén pszichiátriai eset).

Ennek természetesen lehetnek komoly okai is, akár neveltetési, akár traumatikus, stb. Ez miatt nem szégyen, de érdemes rajta elgondolkodni, az okokat kideríteni és azok ellen tenni.

Egyébként az is sokat elmond, hogy a "szégyen" szót használja a kérdező ezzel kapcsolatban :-P

2015. nov. 1. 12:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as komolyan szánalmas vagy, hiába magyarázod meg ilyen "jól" a dolgokat nincs igazad, és csak leszólni tudsz másokat meg lepontozni, hát gratulálok. Nem magadból kell kiindulni, ha nem tudsz szeretni egy szűz lányt az a te bajod, én sem azért mondom amúgy ezt mert életképtelen vagyok, mivel voltam már több lánnyal is aki szűz volt és képzeld el egyáltalán nem voltak az ágyban ügyetlenek. A kérdésre válaszolva pedig egyáltalán nem baj hogy ennyi idősen szűz vagy, ne foglalkozz azokkal akik szerint gáz.
2015. nov. 5. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

#14:

Én legalább érveltem :-P Tőled annyi telik, hogy "leszánalmasozol" és kijelentsd, hogy nincs igazam.

Voltál pár szűz lánnyal és jók voltak az ágyban? Neked lehet :-P

Másfél évtizede tudatosan tanulom és gyakorlom a tantrikus és a zen szexet, gyakorlott vagyok yoni masszázsban, az anális élvezetekben, oda-vissza fújom a Káma Szutrát és társait; gyakorlott dom vagyok light BDSM játékokban; és rendszeresen swingerezek. Tudok adni a partneremnek ;-) , de én is hasonló minőséget várok el visszafelé ... Szerinted egy szűz lány mindezekben partner tud lenni? Nekem nem ... annak aki maszatolja a szexet lehet, hogy igen :-D :-P

2015. nov. 6. 08:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, képzeld nem mindenkinek e körül forog a világ, jéé milyen érdekes mi?? Akkor keress egy hasonlóan szex mániás szexszakértő csajt, a normál embereket meg hagyd szépen békén :) Átlagban nem akkora nagy dolog ez a téma. Az, hogy te ilyen "mániákus" vagy és ez körül forog kb az életed az meg a te dolgod, ne akard már mindenkire rávetíteni a mindennapjaidat, meg a szokásaidat. Nem mindenki olyan elvárások szerint él, mint te, dolgozd fel. Semmi szükség arra hogy itt kollektíve bebizonyítsd hogy de márpedig ez "kódoltan" rossz, meg furcsa...
2015. nov. 6. 16:31
 17/17 Spinyhért András válasza:

Nem, nem szégyen! Igazából csak téged érdekel! Megfelelni vágysz a környezetednek?

Hogy ki mit gondol rólad (jah, a "barátnőid"re gondolok), sz@rd le.

Te is megtalálod a párod!

A szex vonzalomból adódik...

2015. nov. 24. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!