Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan küzdjem le a szégyenérz...

Hogyan küzdjem le a szégyenérzetet, amit azért érzek mert 25 (L) évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Emiatt nem megy az ismerkedés, pedig nagyon szeretnék párt. Az van bennem hogy ez baj, hogy szűz vagyok és így eleve csak rosszul indulhat az ismerkedés/kapcsolat. Meg iszonyatosan szégyellem.

2014. szept. 27. 18:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Van különleges oka, amiért nem voltál még férfivel?
2014. szept. 27. 18:40
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
ne szégyelld, nincs ebben semmi szégyen. te azon kevesek közé tartozol akik nem teszik szét a lábukat már az elsŐ héten az épp aktuális pasinak. eddig peches voltál nem volt olyan az életedben aki kiérdemelte volna, nem kell ezt szégyellni!
2014. szept. 27. 18:40
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor eszmélünk rá arra, hogy nem emiatt volt, amikor megtörténik, és nem változik semmi. Tényleg nem változik semmi azon kívül, hogy már nem ezen fog járni az agyad. Az ismerkedés semmivel nem megy könnyebben utána.
2014. szept. 27. 18:42
 4/18 anonim ***** válasza:
56%

Felejtsd el, hogy ezért most szégyenkezned kellene. Én 23 évesen veszítettem el és egy percig se éreztem azt, hogy baj, hogy én még 23 évesen szűz lennék. Ha megtalálod a megfelelő partnert, akkor örömmel fogja majd elvenni tőled a szüzességedet, de ahhoz az is szükséges, hogy abba hagyd ezt a sajnálkozást és pozitívan lásd a dolgokat. Szórakozz, menj a barátnőiddel bulizni, és ismerkedj, és nem görcsölj rá erre a témára. Mindig a legváratlanabb időben történnek a dolgok, mikor nem is számítasz rá. :)

Egyébként megsúgom neked, hogy a párom, akivel már 1,5 éve együtt vagyok, még örült is neki és izgatónak is találta, hogy tavaly ő vette el a szüzességemet. :)

2014. szept. 27. 18:43
 5/18 anonim ***** válasza:
61%

Vegyél agyat, például. Tudod, a szüzesség szart sem ér. Nem vagy több, se kevesebb tőle. Nem oszt, nem szoroz. Fogalmam sincs, ki hazudott neked ekkorát, majd hagyott abban a tévképzetben, hogy ezt szégyellni kell, de szívesen megrugdalnám... csak egy kicsit.

Mint már mondtam, nem vagy különleges. Nem vagy szar alak. Ezt fogd föl - és akkor képes leszel tovább lépni.

2014. szept. 27. 18:43
 6/18 anonim válasza:
44%
5/te egy bunkó vagy....
2014. szept. 27. 18:45
 7/18 anonim ***** válasza:
12%
Elveszem és nincs gondod vele
2014. szept. 27. 18:48
 8/18 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom miért van mostanában a szüzesség túlértékelése...

SEMMIVEL SEM LESZEL ÉRTÉKESEBB, SEM ÉRTÉKTELENEBB ettől a dologtól.

Legalábbis az én szememben. NEm fogok csakis ezért oda menni hozzád,de elkerülni sem.

Az tény, hogy alapjában problémákat jelez, ha ez van és nem vallási meggyőződés miatt van.

De nem valami javíthatatlan dolog ez.

2014. szept. 27. 18:51
 9/18 anonim ***** válasza:
47%
Nincs miért aggódnod!
2014. szept. 27. 18:56
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
Én idősebb vagyok mint(nem sokkal) te és szűz vagyok. Engem is zavar, nem mondom hogy nem.Nagyon akarom már én is de eddig nem volt szerencsém. Ha olyan jön akiben megbízom akkor megtörténik. Lett volna lehetőség, akartam is, de mintha az égiek sem akarnák hogy elveszítsem...Én pszichológusnál is voltam, igaz nem emiatt, de feljött ez a téma és elmondtam neki minden félelmemet. Azt mondta hogy egyáltalán nincs ebben semmi szégyellnivaló, későn érő típus vagyok ennyi, aki szeretni fog annak úgyse számít. Tahóval meg nem állok le, ennyi.
2014. szept. 27. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!