Hogyan küzdjem le a szégyenérzetet, amit azért érzek mert 25 (L) évesen még szűz vagyok?
Felejtsd el, hogy ezért most szégyenkezned kellene. Én 23 évesen veszítettem el és egy percig se éreztem azt, hogy baj, hogy én még 23 évesen szűz lennék. Ha megtalálod a megfelelő partnert, akkor örömmel fogja majd elvenni tőled a szüzességedet, de ahhoz az is szükséges, hogy abba hagyd ezt a sajnálkozást és pozitívan lásd a dolgokat. Szórakozz, menj a barátnőiddel bulizni, és ismerkedj, és nem görcsölj rá erre a témára. Mindig a legváratlanabb időben történnek a dolgok, mikor nem is számítasz rá. :)
Egyébként megsúgom neked, hogy a párom, akivel már 1,5 éve együtt vagyok, még örült is neki és izgatónak is találta, hogy tavaly ő vette el a szüzességemet. :)
Vegyél agyat, például. Tudod, a szüzesség szart sem ér. Nem vagy több, se kevesebb tőle. Nem oszt, nem szoroz. Fogalmam sincs, ki hazudott neked ekkorát, majd hagyott abban a tévképzetben, hogy ezt szégyellni kell, de szívesen megrugdalnám... csak egy kicsit.
Mint már mondtam, nem vagy különleges. Nem vagy szar alak. Ezt fogd föl - és akkor képes leszel tovább lépni.
Nem tudom miért van mostanában a szüzesség túlértékelése...
SEMMIVEL SEM LESZEL ÉRTÉKESEBB, SEM ÉRTÉKTELENEBB ettől a dologtól.
Legalábbis az én szememben. NEm fogok csakis ezért oda menni hozzád,de elkerülni sem.
Az tény, hogy alapjában problémákat jelez, ha ez van és nem vallási meggyőződés miatt van.
De nem valami javíthatatlan dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!