Hogyan küzdjem le a szégyenérzetet, amit azért érzek mert 25 (L) évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Emiatt nem megy az ismerkedés, pedig nagyon szeretnék párt. Az van bennem hogy ez baj, hogy szűz vagyok és így eleve csak rosszul indulhat az ismerkedés/kapcsolat. Meg iszonyatosan szégyellem.2014. szept. 27. 18:38
11/18 anonim válasza:
Mi az oka, hogy még szűz vagy? Mármint van valami különleges történet, vagy csak nem mertél eddig lépni, és most meg már ez zavar?
12/18 anonim válasza:
Szerintem ne agyalj ezen, sokan egyébként is örülnének egy szűz csajnak.
13/18 anonim válasza:
Több ilyen korban levő szűz fiú van, mint gondolnád. Csak ugye ők sem a társaság középpontjai, nem ugrálnak köldökig kivágott izompólóban a táncparkett közepén, mert ugyanúgy, sőt elhiheted jobban szégyenlik ezt a dolgot, mint te. Szóval próbálj közeledni azokhoz a srácokhoz a környezetedben, akiken észreveszed azokat a tulajdonságokat, amik rád is jellemzőek. Biztosan nem fognak elküldeni.
14/18 anonim válasza:
nem kell szégyellni, nőként jó esélyeid vannak, biztos most is kaptál vagy 10 privátot
15/18 anonim válasza:
én szívesen megismerkednék veled :)
16/18 anonim válasza:
Nőként ha szűz vagy hidd el lesz aki felnéz rád mert ma már nagyítóval kell keresni a szűz lányokat annyira nincsenek.
Van olyan srác aki örül h neki te leszel az első.
Viszont fiúként ez annyira nem poén.
Ha pl itt megnézed az arányokat kb 100 ilyen kérdezőből van úgy 90 fiú és 10 lány.
Szóval abszolút nem kell szégyenled.
Am meg magánügy.
17/18 anonim válasza:
Engedj "valakit" közel magadhoz, vegyél egy nagy levegőt, és tedd meg azt a bizonyos lépést. Akarnod kell, és tutira menni fog. Sok sikert kívánok hozzá, utána csodálkozni fogsz, hogy milyen egyszerű az egész, és nagyon meg fogod szeretni a testiséget.
18/18 anonim válasza:
nem kell szégyenkezni, és nem is kell ezzel kezdeni egy kapcsolatot, hogy jajj és szüz vagyok. és a pasi hidd el örülni fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!