A barátnőm még szűz? Előtte vagy utána legyen?
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy szűz lánynál az első szex előtt közvetlen nem jó az orgazmus mert attól még szűkebb lesz egy kis ideig. Ez igaz? Hogyan csináljam? Előtte elégítsem ki vagy utána? Azt akarom hogy, a legkevésbé fájjon neki.2014. szept. 26. 22:58
1/11 anonim válasza:
de kis aranyos naiv vagy, ha azt hiszed hogy lesz orgazmusa először
2/11 A kérdező kommentje:
Nem csak közösüléstől lehet orgazmusa:)
2014. szept. 26. 23:04
3/11 anonim válasza:
Attól lenne igazán orgazmusa ha meglátná hogy mit írsz ide.
4/11 A kérdező kommentje:
Mégis mi baj a kérdéssel?...
2014. szept. 26. 23:07
5/11 anonim válasza:
Szerintem mindenképp óvatosnak kell lenni ugyhogy kicsit izgasd elötte de utána vidd csak a csúcsig
6/11 anonim válasza:
kerdessel nincs baj, eloszor izgasd fel, nem tul hosszu elojatek es ha erzed hogy kesz ra, akkor kicsit hatarozottan, de azert figyelj ra, vedd el a szuzesseget..
7/11 anonim válasza:
Ez nagyon személyfüggő. Van, akinél az első orgazmus után nincs tovább, van akinél sima ügy. Ha már petting volt, akkor ezt kitapasztalhattad. Ha képes többre, akkor előtte nyald élvezésig! Ha nem, vagy ha nincs irányú infód, akkor csak utána. Ha alapos az előjáték, és odafigyelsz rá, akkor nem lesz gond.
8/11 A kérdező kommentje:
Volt már minden a szexet leszámítva:) tudom, tudom nagyon vigyázok majd rá.
2014. szept. 26. 23:21
9/11 anonim válasza:
Utána legyen. Én nem vagyok szűz, de ha előtte van, akkor néha még nekem is fáj.
Sok előjáték, aztán kinyalod, de úgy, hogy még ne élvezzen el, aztán beteszed és utána őt is befejezed a nyelveddel.
10/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi:) neked mennyire fájt vagy hogy volt?
2014. szept. 26. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!