Ha egy huszonéves (agg) szűz végül prostihoz fordul, akkor az utána miben befolyásolja a nőkkel való viselkedését? Befolyásolja egyáltalán?
Hány éves vagy? Inkább ismerkednél lányokkal! Szerintem rengetegen benne lennének egy haveri szexben!
Amúgy semmiben nem befolyásol, ez csak szex!...De ezentúl majd mindig prostizol, vagy azt hiszed, 1 alkalom akkora dolog? Hát akkor már az elsőt is csinálhatnád prosti nélkül!
Persze, hogy befolyásolja. A legtöbb nő emiatt inkább nem alakít majd ki veled viszonyt szerintem. Én nem nagyon állnék szóba egy ilyen férfival. Mellesleg egy kapcsolatban előbb-utóbb ez kiderül és mindkét fél számára kellemetlen lenne ez.
Szerintem a legtöbb nő kevésbé találja azt gáznak, ha egy férfi szűz, mint azt, hogy prostihoz megy egy férfi... Számomra amúgy is kincs egy szűz férfi, de én megint egy külön gondolkodású lény vagyok.:)
20/L
Nem rajongsz majd annyira utána a lányokért.
23f.
A 6-osnak ajánlom ebben a kérdező és néhány másik lány hozzáállását a dologhoz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__474..
Te tényleg különleges vagy, ha ezt gondolod.
Szerintem is befolyásolja.
Mégpedig erőt adhat ahhoz, hogy ha a való életben kerül rá sor, akkor tudod, hogy voltál már ilyen (hasonló) helyzetben és talán nem bénázod (annyira) el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!