Ha egy huszonéves (agg) szűz végül prostihoz fordul, akkor az utána miben befolyásolja a nőkkel való viselkedését? Befolyásolja egyáltalán?
"azon keveseket képviseli,akik még normálisan gondolkoznak."
Igen én is így láttam csak tájékoztató jelleggel linkeltem neki ha épp nincs jobb dolga olvasgathat :D
Na jó szerintem nem az én válaszomon kell fennakadni.:D Egy egyszerű válasznak szántam. És nem vagyok ne bánts virág így ismeretlenül szerintem senki sem alkothat rólam véleményt.
Milyen kényeskedés? Azért, mert én értékelnék egy férfit anélkül is, hogy nem egy lepedőakrobata? Szerintem nem velem vannak itt problémák kedves 12-es válaszoló.
További szép napot!:)
Azzal befolyásolja, hogy nem fogod magát a szexet olyan elérhetetlen dolognak tekinteni. Sok nő tudatába van a testi tulajdonságainak és ezt szeretettel ki is használják. Kábítják a pasit, szeretik ha nyaliznak nekik és az egekbe száll az EGÓ-juk.
Ha elmész egy szolgáltatóhoz, utána nem fog megnőni az önbizalmad, csak a nőket nem fogod magasztos imába szedni:D. Nem ülsz fel annyira egy nőnek, ha csak
szédíteni akar téged. Kicsit feljebb megy a léc és ha valamelyik paraszt, akkor bealázkodás helyett lesz erőd elküldeni a halál fszára.
Nálam volt olyan, hogy együtt laktam az akkori barátnőmmel és egyszer mozi miatt kezdett el követelőzni, nekem aznap nem volt kedvem menni. Utána azzal fenyegetőzött, hogy "megvonja" a sexet. :D
Ezt a dolgot nők sokszor fegyverként használják:D
Elég aljas dolog, így ha már 2 "szolgáltató" közül kellett válasszak, elmentem én is lakásra igaz a 2 mozijegy árának kb az 5x-ösét hagytam ott, de az anyja pját zsarolgasson bárki!
Persze ehhez tényleg ,igényes szolgáltató kell az nem olcsó, pár súlyos tízezerbe bele fog kerülni:D
Az utcán állókkal még gondolatba se próbáld, az tényleg gáz. Vannak oldalak,a hol képekkel hirdetik magukat, de ezt kell mondjam így is kell egy nagy adag szerencse: hiába néz ki jól, van, aki a hozzáállásával el tudja bszni az egészet. Viszont ritkán akad egy két gyöngyszem is.
De ennek ellenére nem tanácsolnám, hogy szűzen menj el prostihoz, mert ha kifogsz egy időhúzós kamuzós embert ,akkor nem túl jó, hogy mindjárt az első élményed rosszul sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!