A huszonéves srácoknak bejönnek a szűz csajok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 23:57
3/15 A kérdező kommentje:
ésmiért?
2013. aug. 10. 23:58
4/15 anonim válasza:
Igen,pláne akkor ha a férfi is szűz.
Hogy miért? Mert látni a nőn,hogy nem dobta el azért a szüzességét "anno",pusztán azért mert körülötte sokan így tettek,hanem ő várja az igazit,akinek úgy érzi odaadhatja.
5/15 anonim válasza:
azért mert komoly kapcsolatra vágyom és azt akarom, hogy egy lánynak én legyek az első, FŐLEG mivel én is szűz vagyok 20/F sajnos ma már a 15 éves lányok se igazán szüzek így reménytelen a helyzetem, pedofil meg nem leszek
7/15 anonim válasza:
ez szinte már hihetetlen:D Tapasztalataim szerint a 20+ srácok csak a szexre mennek..és mit bajlódnának szüzekkel,pláne ha semmi komolyabbat nem akarnak.
8/15 anonim válasza:
Nekem nem. Én az vagyok, akit megbánsz másnap, amikor felébredsz az ágyamban, másnaposan, hánysz magadtól, ha a tükörbe nézel kb.
Na most ezt egy szűz lánnyal nem tenném meg... én a rossz emlék vagyok, na de ne az első legyek...
9/15 anonim válasza:
OMFG mennyi szűz pasi van. :D 22F-fel én is beállok a sorba.
Nekem a szüzesség mindegy...
Inkább úgy fogalmaznék, hogy ne legyen többet használva, mint a biblia.
10/15 anonim válasza:
Igen! Mert elsőnek lenni jó :)
Mintha olyan helyen járni ahol előtted nem jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!