20+ férfiak! Megbecsülnétek vagy inkább macera lenne már ha a huszonéves barátnőtök szűz?
én díjaznám
- szűz lányhoz még íj módon nem volt szerencsém. úgy h az érdeklődés megvan részemről h mégis miben más.
- feltételezem azért megvan a varázsa a dolognak és hát mivel így 1xre szűz kislány és mégis csak 1 nőről beszélünk már így huszonévesen. jackpot.
- anno "haver csajok" barát"nők" ahogy tetszik értsd jól: "nyafogásai" alapján végül is érdekesnek találtam a csajok ezen témában történő vívódását.
- na meg amúgy se célom ÁLTALÁBAN h minél hamarabb meglegyen ezen program szóval nem lenne túl sok + macera.
- és akkor még ott van az is h legalább nem 12 évesen 1 kocsiban vesztette el vmi 30 éves fszival.
MUST HAVE.
squirrels must die!
Miért lenne macera, ha szeretem, akkor biztos nem hagynám el csak, mert szűz. :D
22f
attól függ,hogy mennyire lenne jó csaj.
ha ízlésem szerint való,akkor megbecsülendő.
egyéb esetben macera.
Az én párom (27 volt akkor, én 21 múltam) kellemesen meglepődött, mikor kiderült, és cseppet se tartotta macerásnak.
Nem is értem, mi lehet ezzel a gond.
Pár alkalommal nyilván a férfié a vezető szerep ilyenkor, vezetnie kell a lányt, de akinek ez gondot jelent, az úgyis csak kóbor numerát lát a másikban, az olyanokkal nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!