Milyennek képzeltek el egy huszonéves szűzet?
Tehát amikor ilyeneket olvastok hogy"huszonévesen még szűz vagyok mit gondoltok salalalala"
akkor gondolatban milyennek képzelitek el a srácot?azt gondolom hogy nem szívdöglesztőnek mert ha valaki igen jó küllemű akkor ha akart volna sem tudott volna menekülni a harapós pun.cik elől.
szóval lányok(meg fiúk)szerintetek egy 20+ szűz egy szemüveges szeplős túlsúlyos vagy kórosan sovány,alacsony egyén aki elnézést kér ha levegőt vesz?
vagy esetleg lehet kigyúrt talpraesett amolyan belevaló tökös gyerek is aki csak annyiban különbözik a 21.századi sablonmájercsávótól hogy még nem hatolt lányba? a 2.variáció életszerűtlen?
Bármilyen lehet. Volt barátnőm 22 évesen szűz volt. Nem mondtad volna meg róla.
Néha meg olyan embereket látok kézenfogva menni, hogy csak lesek ezek mit találtak egymásban :S
azért kérdezem mert nem csak a kérdésfeltevés gyakori hanem a válszok is 12 egytucat.némelyik szánakozó"jajj cicabogár fel a fejjel eljön a teidőd" a másik meg látszatkedves valójában lenéző hogy"hát tanulj a mestertől,én hűdesok numerával a hátam mögött azt tanácsolom..."
nincs olyan hogy hát "itt a szilveszter vagy itt a vakáció,illene már kitöltened a programodat valami újdonsággal..pl sexszel" azaz csak tehetetlenséget(vagy bénaságot) feltételeznek a szűzekről nem pedig lustaságot akinek reklámozni,promozni kéne hogy érdemes kipróbálni a tutit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!