Milyennek képzeltek el egy huszonéves szűzet?
Tehát amikor ilyeneket olvastok hogy"huszonévesen még szűz vagyok mit gondoltok salalalala"
akkor gondolatban milyennek képzelitek el a srácot?azt gondolom hogy nem szívdöglesztőnek mert ha valaki igen jó küllemű akkor ha akart volna sem tudott volna menekülni a harapós pun.cik elől.
szóval lányok(meg fiúk)szerintetek egy 20+ szűz egy szemüveges szeplős túlsúlyos vagy kórosan sovány,alacsony egyén aki elnézést kér ha levegőt vesz?
vagy esetleg lehet kigyúrt talpraesett amolyan belevaló tökös gyerek is aki csak annyiban különbözik a 21.századi sablonmájercsávótól hogy még nem hatolt lányba? a 2.variáció életszerűtlen?
Érdekes kérdés. Szerintem ez nem a külsőn múlik. A külsőmmel sosem volt gondom, sok lány volt már szerelmes belém, akikbe én nem. Sosem használtam ki az alkalmat, mindet visszautasítottam. Akikbe én voltam szerelmes, azok meg engem.
A tapasztalatlanság, illetve az, hogy a környezetemben már csak én vagyok ezzel így, olyan önértékelési zavarokat és gátlásokat okozott bennem, hogy most már nem tudok nyitni senki felé. Pedig mostanában olyan lányoknak is tetszem, akik nekem is, de mivel nem vagyok képes megtenni az első lépéseket, nem is történik semmi.
Amikor egy új társaságban felmerül a párkapcsolati téma, és engem is faggatnak, mindig úgy kezdem, hogy sosem volt még senkim, nem voltam még nővel. Ekkor általában nevetés tör ki, azt hiszik, hogy viccnek szánom, és rájuk is hagyom, hogy "persze, vicceltem".
És valahogy pont ettől is félek az ismerkedés terén, hogy mivel a külsőm, kisugárzásom pont nem erről árulkodik, hogy tapasztalatlan lennék és tele lennék gátlásokkal, ezért úgy gondolom, miután ez kiderülne a másik fél teljesen becsapva érezné magát, mert hogy ő nem nem erre "fizetett be", ilyesmi volt a jellemző akkor is, amikor még aktívan próbálkoztam (jó pár találkáig ment a dolog, aztán mikor kiderült, hogy kezdünk számomra még idegen vizekre evezni, már kevésbé voltam magabiztos, határozott).
Summázva, ez az egész már olyan lelki töréseket, sérüléseket, gátlásokat okozott, amiket nem tudok legyőzni, amiken nem tudok túllépni.
Magamon kívül ismerek olyat is, aki már 30+, külsőre -- amennyire egy férfit meg tudok ítélni -- átlagosnál jobbnak mondanám, nagyon intelligens, jómódú. Az ő elmondása szerint, nem érdekli az életnek ez a területe. Ilyen is van.
Szóval a kérdésedre válaszolva: ha úgy képzeled el a 20 fölöttieket, akik még nem voltak nővel, mint valami pattanásos "izé", akkor szerintem messze jársz az igazságtól.
# 9: Miért? Talán ismeretlenül meghívsz magadhoz szilveszterezni egy szüzet? Mert enélkül ez is csak üres szánakozás. Ráadásul még fájdalmat is keltesz benne, hogy neki nincsenek (olyan) barátai, akikkel elmehetne szilveszterezni, bulizni.
# 14: Küldd őket hozzám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!