Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyennek képzeltek el egy...

Milyennek képzeltek el egy huszonéves szűzet?

Figyelt kérdés

Tehát amikor ilyeneket olvastok hogy"huszonévesen még szűz vagyok mit gondoltok salalalala"

akkor gondolatban milyennek képzelitek el a srácot?azt gondolom hogy nem szívdöglesztőnek mert ha valaki igen jó küllemű akkor ha akart volna sem tudott volna menekülni a harapós pun.cik elől.

szóval lányok(meg fiúk)szerintetek egy 20+ szűz egy szemüveges szeplős túlsúlyos vagy kórosan sovány,alacsony egyén aki elnézést kér ha levegőt vesz?

vagy esetleg lehet kigyúrt talpraesett amolyan belevaló tökös gyerek is aki csak annyiban különbözik a 21.századi sablonmájercsávótól hogy még nem hatolt lányba? a 2.variáció életszerűtlen?

2012. máj. 4. 22:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem 30+ szűz pasit, és biztosíthatlak, hogy kívül-belül teljesen rendben volt/van, még te sem láttad volna rajta. Egyszerűen így alakult neki, ennyi. De megnyugodhatsz, már nincsenek "problémái", mert szerencsére nekem nem voltak olyan előítéleteim, mint neked. Ha lettek volna, a legjobb dologról maradtam volna le, ami történt velem életemben.
2012. máj. 4. 23:09
 12/23 anonim ***** válasza:
Van két keze,két lába,két szeme és egy feje.Meg van rajta ruha.
2012. máj. 4. 23:33
 13/23 anonim válasza:
Lehet hogy átlagos kinézetű, alkatú, gondolkodású srác, önbizalom nélkül. Lehet hogy egy tanulós típus, aki tényleg nem törődik mással, ezért nem fektette meg még egy csaj se. És lehet egy előítéletes szerencsétlen is, aki olyanokat ír le hogy sablonmájercsávó.
2012. máj. 4. 23:37
 14/23 anonim ***** válasza:
Olyan, mint én. Bár nem vagyok szemüveges, sem szeplős, sem túlsúlyos, se kórosan sovány, sem alacsony. És még elnézést sem kérek, ha levegőt veszek. Igazából elég sok csajnak bejövök, sokan akartak már "rám mászni", de én barátnővel szeretnék lefeküdni, nem ribanccal. És az a baj, hogy elég válogatós vagyok, mert elvárom, hogy okos legyen (én évfolyamelső lettem az egyetemen, ez nyilván túlzás, de azért legyen esze), aranyos, kedves, stb. Igazából sok ilyen lány van. De emellett elvárom azt is, hogy külsőre is átlagon felüli legyen. Na ilyen is nagyon sok van. Csak a kettő együtt, na az nincs...
2012. máj. 5. 00:25
 15/23 anonim ***** válasza:

Én is szűz vagyok 22 évesen/f. Nem vagyok kövér,az átlag átlaga vagyok.

Amit a 14-es irt kb" lett volna alkalmam már sok csajjal "

ez a legnagyobb önámítás.....

2012. máj. 5. 09:02
 16/23 anonim ***** válasza:

"Amit a 14-es irt kb" lett volna alkalmam már sok csajjal "

ez a legnagyobb önámítás....."

Ez nem önámítás. Akármikor elmegyek bulizni, mindig leakar velem feküdni 5-6 csaj. Sajnálom, hogy csúnya vagy.

2012. máj. 5. 09:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Én jól nézek ki és még így is szűz vagyok,szóval nem kinézettől függ.(20/F)

Bár már nem sokáig leszek szűz.

2012. máj. 5. 13:37
 18/23 A kérdező kommentje:

érdekes vita van kialakulóban 58% és 81% közt

igen ez egy visszatérő toposz.mintahogy a legtöbb prosti visszaemlékezésében is van egy lovag aki beléjük szeretett és magával akarta vinni hogy feleségül vehesse de ilyen vagy olyan bökkenő miatt nem tartott vele...úgy az idősebb szűzek jelentős része(nem mindegyik) is arról ad számot hogy könnyedén megfarkalhatott volna akár 100 csajt csak éppen nem volt kedve hozzá...mert csak

2012. máj. 5. 14:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem azért nem farkaltam meg, mert nem volt kedvem, hanem nem akartam leégni a tapasztatlanságom miatt. De a lehetőség megvolt. Szóval nem kell jobban tudnod a dolgokat, mint annak aki a részese volt. Idióta.
2012. máj. 5. 15:21
 20/23 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek igaza van.

Mintha a lottó nyereményre várnál, kihúzzák zsinórban a számaidat, de soha sem veszed át....., de megtehetted volna :-)

2012. máj. 5. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!