Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20+ férfiak! Megbecsülnétek...

20+ férfiak! Megbecsülnétek vagy inkább macera lenne már ha a huszonéves barátnőtök szűz?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 02:08
 71/104 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mindegy hogy szűz vagy nem. Nem attól lesz ügyetlen az ágyban hogy szűz, hanem attól hogy nem szenvedélyesen csinálja, nem érzékien és nem odaadódan.

Sok lány aki rengeteg pasival volt durva, hideg és erőltetett, ami nagyon nem jön be.

Kell hogy legyen egy bizonyos érettség és kultúra a szexhez és akkor lesz a szexből örömszerzés és nem csak "strigulázás".

2013. jan. 19. 07:13
 72/104 anonim ***** válasza:
52%
"hanem attól hogy nem szenvedélyesen csinálja, nem érzékien és nem odaadódan. " nem fordítva?
2013. jan. 19. 07:55
 73/104 anonim ***** válasza:
de igen, köszönöm a javítást és hogy figyelmesen olvastad az üzenetemet.
2013. jan. 19. 09:11
 74/104 Thom12 ***** válasza:
100%

Ha a 20+ nál még a 35 belefér, akkor

nekem nem lennél "macera"!

Akár hosszútávon sem!

2013. febr. 4. 22:51
 75/104 anonim válasza:
100%
Én tuti megbecsülném :)
2013. febr. 4. 23:02
 76/104 anonim ***** válasza:
Én csak arra vágyok szűz csajom legyen de kizárt 30 körül.
2013. febr. 5. 00:58
 77/104 anonim ***** válasza:
79%

Nem macera...

Ha arra gondolunk hány 14 év körüli lányok már tudják mi a kuki...

Ritka az a gyümölcs, aki 20+ évesen még szűz, és inkább a jobbis eset a részemről. Azért nem macerás, mert akkor 100% hogy nincs egy régi összejárós ex pasi, így jobban meglehet bízni benne eleinte.

Én barátnőm is szűz volt 20 évesen, nagyon jól tettem, h felkerestem, mert régebből ismertem. Ami lehet rendben van. Tökéletesen meg vagyunk szex téren is, amit hallunk, látunk ki próbljuk, szex téren csodás.

Lélektársi kapcsolatban végképp, bármit megmerünk osztani egymásnak mégha ciki is, amit más emberek kiröhögnének.

Eddig 7 nőhöz volt szerencsém életemben (nem vagyok büszke rá) egyik se volt már szűz, mind 3-4 esetenként 10 pasit tudott maga után, akkora lyukkal a hátsójukon, h szar érzés volt, emellett általában össze is jártak exeikkel.

Én tisztelem azt a Nőt, aki tudja tartoztatni magát, kell persze természetes, de nem mindenkivel, nem minden "baráttal". Számomra ebben nyilvánul meg egy núiesség a büszke, nem odaadó, küzdj meg réte keményen csak akkor adja magát, ennél nincs jobb!

Amúgy nem számít, ha már volt elöttem pasival, nem erről szól, de ha pl 20 évesen 10 pasit tud magának mondani, arról eleve lehet tudni, hogy nem hosszútávú kapcsolatot kell tervezni vele.

F/24

2013. ápr. 8. 13:36
 78/104 anonim ***** válasza:
háát változtass rajta
2013. ápr. 9. 08:01
 79/104 anonim ***** válasza:
26%

Bár nem vagyok fiú... Jelenlegi barátom (és még 1-2 előtte) örült neki, hogy nem vagyok az. Persze, mondták, hogy ha szűz lettem volna, akkor sem hagytak volna el, meg semmi, de azért örültek neki, hogy már eleve úgy álltam hozzá, hogy tudom, hova kell nyúlni, tudom, mi a jó nekem, stb. Nyilván ezt meg lehet tanulni szűzzel együtt is, de ott az idő, amíg még összeszoknak a felek, és mindenki számára élvezetes lesz, az az, ami eléggé "macerás" lehet.

Mondjuk lányként én nem tudom megítélni, mennyire becsülendő vagy sem, ha a huszonéves barátnő ennyire tartogatta magát. Én ennél azért jóval türelmetlenebb és szenvedélyesebb vagyok, nem tudok sokat, hónapokat, éveket várni ilyesmivel, sosem tudtam. De ha az illik a jellemedhez, mert mondjuk visszahúzódóbb, félénkebb, válogatósabb, vagy akármi hasonló vagy, akkor szerintem az mégiscsak jobb, ha tényleg megvárod az igazit, aki igenis értékeli ezt, nem maceraként tekint rá, és mondjuk természetedből kiindulva félig-meddig számíthat is a dologra, nem éri meglepetésként, pl. De csak én okoskodok itt, össze vissza, ne hallgass rám feltétlenül :D Azért mint láthatod, a pasik többségének tetszene :) De tény, hogy az emberek 99,99%-a (szóval a kivétel benne van ebben is) nem áll meg az első partnerénél, ilyen vagy olyan okokból. Valaki kíváncsi, valaki rájön, ez neki nem megy, hasonlók. Szerencsések, akik szüzen mennek férjhez, és még ez a zsákbamacska dolog is jól sül el. :)

2013. máj. 14. 11:35
 80/104 anonim ***** válasza:
56%
Hát egy bizonyos kor felett a férfinak inkább rizikó.. Ez aaltt azt értem hogy mondjuk egy 27-28 éves férfi optimális esetben már úgy kerest párt hogy azzal a lehető legkomolyabban szeretne tervezni. Iszonyatosan ritka hogy egy lány beérje hogy egy férfivel legyen csak szexuális kapcsolata az életében tehát ha 20 fölött úgy megy bele egy komoly kapcsolatba hogy az a férfi volt neki az első, akkor rohadt nagy az esélye hogy az nem lesz lifetime vagy megcsalások befigyelnek később.... ez az egyetlen probléma ebben amúgy nem zavarna ha szeretem semmi sem számít
2013. máj. 14. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!