20+ férfiak! Megbecsülnétek vagy inkább macera lenne már ha a huszonéves barátnőtök szűz?
Lehet rossz emberekkel ismerkedek, de szerintük inkább macera...
18/L(szűz)
Nem lenne macera, max annyiból hogy én igénylem az együttléteket. Jó nyílván nem a második randi után vagy 1hét után hanem mondjuk max 1 hónapig bírnám ki nélküle. Még ha nem is sex de legalább orál lehetne addig, tiszteletben tartva hogy szűz a lány, meg kérdés miért az 20+ évesen. Mert az se mind1, hogy az igazival akarja ahhoz meg idő kéne neki, vagy csak félt tőle, vagy nem volt rá partnere, v még pasija sem volt egyáltalán stb stb
Nekem pl egyrészről izgató lenne, hogy én vagyok neki az első meg stb , viszont több sebből is vérezhet a dolog szerintem. Ez nagyon lányfüggő, de előfordulhat, hogy 1 idő után ki akarná próbálni mással is, attól függetlenül hogy együtt vagyunk-e még. Illetve elég nyomasztó lenne számomra, hogyha 20+ éves felnőtt barátnőm nem elégítene ki és recsiznem kéne mellette csak azért mert 'ő' szűz. Elvégre nem gyerek már ő sem hanem felnőtt nő. Még ha nem is rögtön sex mert (ittjön az indok miért az) , de legalább szájjal kielégíthetne ill én is ki akarnám elégíteni szájjal kézzel ergo 1 pettinggel nem érném be nem vagyok már 15 éves. Én 22évesen kb 1-2 hónap után már szeretném neki becsempészni, nem érdekel hogy szűz e vagy sem utána már nem lesz az azt ennyi (most lehet fikázni), de itt nyílván megint jönne az ok hogy miért az mert pl ha ő azért nem mert vár az igazira akivel elvesztené és azért nem akarna velem akkor kicsit megsértődnék, illetve ha félne tőlem akkor IS ha meg szimplán idő kéne neki de mellette kielégítene és szeretném akkor várnék rá de itt sem évekről beszélek, de még fél évbe se nagyon szeretnék belecsúszni .. Mielőtt összejönnék vele, kideríteném hogy miért az és úgy mérlegelnék mert lehet nincs értelme fél évet szenvedni vele (részemről) ha utána meg rá 2-3 hónapra félrekufircol indoknak meg azt kapod, hogy ő ki szerette próbálni mással milyen, de azért szeret meg minden. hát kössz ebből nem kérnék, máshonnan is hallottam ezt csak ott a csaj nem is mondta úgy bukott le valahogy, aztán kiderült h már régóta félremegy csak a sex miatt mert a palijával aki elvette neki, nem olyan jó mint kufircjóskával a gettóbárból....de ez lányfüggő mert többekről hallottam hogy nem mennek félre, illetve nem azért lett vége, meg szeretik egymást stb. Akik meg ide irogatják, hogy nem lenne macera meg szeretné meg ő megbecsülné meg jajj de jó lenne ha , azok szerintem vagy szüzek még, vagy párkapcsolatba nem igénylik a kielégülést, szűzperverzek, vagy épp a macerát arra értik hogy nekik kéne belevezetniük a rejtelmekbe. Nekem sem az utóbbi miatt lenne macera.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!