20+ férfiak! Megbecsülnétek vagy inkább macera lenne már ha a huszonéves barátnőtök szűz?
De mi az, ami annyira szuperjó egy szűz nőben?
Nem vagyok hüe:), vannak tippjeim, csak érdekel, hogy itt a többségnek miért jön ez be annyira.
Merthogy én a többség férfitól meg azt hallom, hogy legyen szűz, igen, ez elvárás, de azért tudjon is az ágyban. Persze a kettő nem zárja ki egymást, nade igazán az tud, akinek van saját tapasztalata. És igen, majd ketten összeszokunk lassan, úgy is jó; de miért ne lenne jó, ha rögtön az elején is látszik már a "tudás"?
És nagyon egyetértek azzal a felvetéssel, hogy a szűz nő és a leharcolt pillangó között elég nagy a mozgástér... Semmivel sem tartom kevesebbnek azt a nőt, aki néhány férfival együtt volt már, őszinte szerelemből, mint azt, aki várt és várt, ki tudja, pontosan mire is.
Én inkább megbecsülném. A macera rohadtul nem érdekel. Szeretem a kihívásokat.
Szerintem nagy megtiszteltetés lenne számomra ha lenne egy ilyen nőm.
Tessék megbecsülni a barátnődet! Nagy kincs ha még huszonévesen szűz, nem ciki. Szóval nem adja könnyen magát!
Becsüld meg és legyél vele életed végéig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!