20+ férfiak! Megbecsülnétek vagy inkább macera lenne már ha a huszonéves barátnőtök szűz?
Bocsika, hogy írok ide, se nem vagyok 20 fölött és se nem vagyok férfi :)
DE szeretném elmondani a véleményem!
Nagyon becsüld meg! Ritka az olyan lány/nő, akin nem ment végig a fél város! Valahogy sokkal értékesebb. Sokan elfelejtik ezt, mert egyszerűen annyira modern ez a világ, hogy...
Gondolj bele! Te vagy/leszel neki az első. Te tudod, hogy milyen is az ágyban. Nem törte még be senki.
Lehet hogy tapasztalatlanabb, de mindenki elkezdte valahol és valamikor. Ezt sokan elfelejtik.
Röviden tehát, becsüld meg! Szeresd nagyon! Te is elkezdted valahol. Mondjuk szerintem minden lányt/nőt becsülni kellene. Kivétel a kis fiatal ribancok. Akik egyik fiúról a másikra járnak
18L
Nos én 20 voltam, amikor az első igazi szerelemmel találkoztam és elsők voltunk egymásnak. Ezért elmondhatom, nincs csodálatosabb, mint együtt felfedezni a szexualitás örömeit azzal, akit nagyon szeretsz.
Az ilyen nem egyszerűen orgazmus, hanem olyan, mintha elhagynád a testedet és eggyé válnál a mindenséggel.
Azóta persze sok nőm volt, de ezek a legjobb esetben is csak jó dugások voltak... (50/F)
nincs is annál szebb amikor egy lányka 20on éves korában szűz.
én mondjuk 24es pasi vagyok és szűz vagyok, mert várok igazira, de nincs!
Gondolom ez attól is függ meddig akar szűz maradni.Ha a kapcsolatban is így szeretne maradni,akkor gondolom macera:D
Egyébként ha fiú lennék nem örülnék ha már "agyonhasznált"barátnőm van,aki tapasztaltabb mint én,viszont azt sem szeretném,hogy szűz legyen,mert mégiscsak ott van,hogy semmi tapasztalata és később rádöbbenhet arra is,hogy "Jé még nem is voltam mással,majd most!"
De nő vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!