Huszonéves férfitársaim! Ti maximum mennyit várnátok a szűz barátnőtök kedvéért a szexszel?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 21:03
1/32 anonim válasza:
Akármennyit, én nem vagyok nagyon ráfüggve a dologra.
2/32 anonim válasza:
2-3 napot max. Az alatt is minimum a cida.
6/32 anonim válasza:
Ha addig nem kell semmit sem fizetnem (mozijegyét, zabálását, gagyi bizsujait) akkor valamennyit. Ha fizetni kell akkor kasza.
7/32 anonim válasza:
Amennyit kell.
Attól is függ, hogy mennyi idős. ha még fiatal (mondjuk 14-15), akkor nem zaklatnám ezzel, csak 17 éves korától, vagy ha már annyira egymásra másztok bulikban, meg itt-ott, hogy érzitek, muszáj lépni ez ügyben.
Ha már 20 fölött van, akkor szerintem egy évig még lehet várni, de ha addig nem derült ki, hogy elég szoros-e a kapcsolatotok egy ilyen bizalmi lépéshez, akkor nem biztos, hogy érdemes a végtelenségig várni.
10/32 anonim válasza:
Xeno te egy régi vágású angol úriember vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!