17-24 éves fiúk, ferfiak! Várnátok egy évet szűz barátnőtökre? Vagy max. Meddig bírnátok?
Igen várnék.Ha valóban komoly kapcsolat,és nem az lenne,hogy az első szex után 2 hónappal kilép a kapcsolatból.Mert mást is kiakar próbálni...
F19
1 évet? úgy h a kapcsolat elején kijelenti h ő szűz és 1 év alatt nem adja ?:D hát ha jó kedvemben vagyok akkor megvárom h befejezze a mondatát is utána le is lépek.
úgy h normális keretek között közli h ő szűz és rám bízza h rájöjjek h nem pálya a "3. randin dugás" téma ?:D ez esetben nem mondom h max ennyit de ennyit különösebb gond nélkül: 4-6 hónap.
18/F
Ha szeretek egy lányt tovább várok, nem azért mert tiszteletbe tartom meg ilyenek, hanem mert jól érzem magam vele és nem gondolok a szexre ( persze h gondolok rá ha vele vagyok, de nem csak erre ) hanem csak élvezem h vele vgyok. Viszont ha nem szeretem akkor meg 1 hetet is nehezen birok ki vele. :-D
1 évet nem várnék soha,
ha valaki együtt van a barátjával mondjuk fél éve azt nem hiszem el, hogy ne tudna megbízni benne vagy elengedni magát annyira, hogy lefekszik vele.
Néhányan úgy csinálnak mintha a szex a lányoknak nem lenne ugyanolyan jó.
ha a lány már így előre eldönti, hogy 1 évig mindenképp várni fog, akkor nem sok értelme van a kapcsolatnak mivel a lány nem érti, hogy mi az a komoly kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!