Másoknak akarsz megfelelni vagy önmagadnak ez itt a kérdés.Ne szexualitásban mérd az értékeidet.Ez egy olyan személyes dolog ami csak rád tartozik és a te érzelmed és élményed benned marad az első szexuális kapcsolatban.Én megőriztem egy szerelemből az elsőt és ma is kellemes emlékek fűznek hozzá....
Tartsd meg magad a szerelemnek én ezt ajánlanám.
(K.Gy)
2012. szept. 6. 07:14
2/15 anonim válasza:
olyan hogy szerelem,számomra nincs,igy...maradna a prostizás,de nincs pénzem....ja,am.csúnya vagyok
2012. szept. 6. 08:36
3/15 anonim válasza:
Első, hiába írsz neki olyat, hogy ne szexuálisan mérje az értékeit, amikor a legtöbben ez alapján értékelnek.
2012. szept. 6. 08:38
4/15 anonim válasza:
utolsó,én nem azért akarok szopa.ni hogy menő legyek
am.meg ismerek egy csajt amióta van kanija azthiszi nagylány,aztán betöltötte a 18-at,külön házba költöztek
azóta meg azthiszi ő az úristen,a csávójának elnéz mindent csakhogy fennt tudja tartani a látszatot hogy ő felnőttt
2012. szept. 6. 09:08
5/15 anonim válasza:
22 leszek és szűz vagyok.A véleményem erről csak annyi,hogy akinek nem tetszik az dögöljön meg.Szerintem ez nem tartozik senkire,esetleg a legelső párra,de arra se feltétlenül.
21/F
2012. szept. 6. 10:00
6/15 anonim válasza:
utolsó,mér vered át magad?így könyebb elviselni hogy nem du..hatsz?igy hogy ráfogod arra hogy keresed az igazit azt ara tartogatod?te kamus
2012. szept. 6. 10:04
7/15 anonim válasza:
Nem gáz.
2012. szept. 6. 10:21
8/15 anonim válasza:
igen gáz
2012. szept. 6. 10:24
9/15 anonim válasza:
am.igen,gáz
2012. szept. 6. 10:37
10/15 Béca válasza:
Szerintem ezzel nincs semi baj, ez csak rád tartozik. Szerintem megéri várni a szerelmedre, akivel elveszíted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!