Csak Attys kérdése:
Az gáz, hogy 20 évesen szüz vagyok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 05:49
11/15 anonim válasza:
conanabarbár:5.vagyok:Miért lennék kamus te g*ci?Tudjuk neked ennyi az életed,hogy megdugod még a fát is,de nekem nem ez áll a fontossági sorrendem csúcsán.Amúgy meg miből gondolod,hogy nem dughatok te nagyon hülye?
12/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy fogod fel.
Én 23 leszek pillanatokon belül, de még csak 7 hónapja vesztettem el. Én már eléggé gáznak éreztem, lelkileg, önértékelés szempontjából totál padlón voltam, de abban biztos vagyok, hogy ha 7 hónappal ezelőtt nem ismerkedem meg a párommal, még mindig a szüzességem miatt keseregnék, mert abba nem mennék bele, hogy olyannal veszítsem el, aki iránt nem érzek semmit.
22/F
13/15 anonim válasza:
Egyszerű eldöntendő kérdés, mégis a sok nyomorék írja hogy ő is 20 elmúlt már és még szűz. Mégis kit érdekel a nyomorotok?
Egyértelműen gáz, főleg hogy már 16 évesen is cikinek érzi az ember. Ennél vércikibb már csak az hogy itt gyakorin ilyeneket kérdezgetsz, ahelyett hogy cselekednél!
14/15 anonim válasza:
előzőnek: Miért lennének nyomorékok? Az egy dolog, hogy a többségnek már az gáz, ha valaki 16 évesen szűz, mert manapság már 14-15 évesen vesztik el, megjegyzem, inkább ez a gáz. Mindenki akkor veszti el, amikor akarja. Nem mindenkinek a szex körül forog az élete.
15/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, én 23 éves vagyok és szűz, és örülök neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!