Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Mennyi a max idö amennyi...

Fiúk! Mennyi a max idö amennyit várnátok a barátnötökre? Feltéve h vmelyik fél még szüz.

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
5 honap
2009. júl. 4. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Ha igazán szeretem akkor várnék 1 évet is akár, de szerintem mind a kettőnknek jobb ha nem húzza az időt :)
2009. júl. 4. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Akármeddig, ha igazán szeretem és boldoggá tesz.
2009. júl. 4. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Az én barátom már több mint 10 hónapja vár rám. De azért ez nem azt jelenti hogy SEMMIT nem csinálunk... :)

Ja ő 17 én 16. Még mind a ketten szüzek vagyunk.

2009. júl. 4. 19:08
 5/10 anonim válasza:
Szép dolog így kitartani a másik mellett... igaz én lány vagyok, de szerintem egyik félnek sem érdeke szexmentes hónapokat/éveket fogadni. Nem azt mondom hogy jobb ezen hamar túlesni, de legalább korábban kiderül, ha nem oké ilyen téren valami... minthogy várni éveket (közben persze kihűl a szerelem) és akkor meg már minek... sztem a max idő az fél év, de ez nagyon max.
2009. júl. 4. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincs szabály.

Attól függ, hogy milyenek vagytok.

Két szerelmes tini, szereti egymást és szépen eljutnak a lényeghez majd ha ott lesz az ideje. :)

Ha könnyen veszitek a dolgot akkor majd kiderül. ű:)

Bocs, de tényleg nincs szabály. :)

Ezt nem tudod sürgetni.

El kel fogadnod, hogy a lányok különbözőek, így el kell döntsed, hogy mennyire fontos neked.

Figyelj koma, ne zűrözz, élvezd azt amit kapsz.

Ha a csaj niztos benned akkor ő is akarja majd.

Hidd, el.

A csajokat csak szeretni kell és minden ajtó megnyílik. :D:D

2009. júl. 5. 04:06
 7/10 anonim ***** válasza:
ameddig ő is maximálisan nem kívánja. ha normális a pasi, akkor több hónapot is tud várni. Én sokat tudnék várni :) 21/f
2009. júl. 5. 09:12
 8/10 anonim válasza:

Rajtatok múlik, ha nagyon szeretitek egymást, akkor akár melyik őtők képes várni a másikra, akár egy évet is, hisz ez megértő, bár nem annyira jó ha húzzátok az időt, főleg ha kívánjátok is egymást!Védekezzetek, és ügyesen...:)

sok sikert!

2009. júl. 5. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Én annak idején azthiszem kb másfél vagy 2 évet vártam a barátnőmre. Talán azért mert mindketten szüzek voltunk, és kicsit én is paráztam az elsőtől azért nem akartam sietni. Na meg azthittem hogy ő a nagy ő és vele akartam maradni. Mondjuk 4 évig együtt is voltunk.
2009. júl. 5. 20:43
 10/10 anonim válasza:
Az élet sok próbából áll, de utána ezerszer boldogabb leszel. Nagyon nehéz, de sokat tudnék várni. És tudok is. 2 éves kapcsolatom van, és még 3 év van az esküvőig. Semmiért nem feküdnék le senkivel házasság előtt, hiszen a legcsodálatosabb érzés az, ha csak az Övé vagyok és Ő csak az enyém, és a testünket csak egymásnak tartogattuk, még magunknak is jó érzés lesz. Így sokkal többre is tudjuk becsülni a másikat, és csalódás sem lesz abból, hogy lefekdütünk, aztán szétmentünk, és csak erre ment ki minden. Megéri a várakozást. Az egész csak elhatározás és AKARAT kérdése.
2009. júl. 6. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!