Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan csaj aki még...

Van itt olyan csaj aki még szüz és kb 17 éves?

Figyelt kérdés
Általában mindenki menőnek tartja elveszíteni a szüzességét de szerintem ez szánalmas
2012. szept. 7. 21:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem csak szerinted szánalmas.Szerintem is az.
2012. szept. 7. 21:12
 2/11 anonim válasza:
É
2012. szept. 7. 21:16
 3/11 anonim válasza:
89%
Én lassan 19 leszek, és még szűz vagyok... :)
2012. szept. 7. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Hello:)) 17 és fél vagyok és szerintem pont, hogy szűznek lenni "menő". A komolyabb pasik nem szeretik azokat a lányokat, akik mindenkivel lefekszenek. Most nyáron jöttem össze a barátommal, nekem ez az első kapcsolatom, de még biztos várni fogok vele.

Addig várj, ameddig úgy nem érzed, hogy megtaláltad azt aki szeret és te is szereted.

Van egy barátnőm aki viszonylag sok fiúval szexelt már, de azt mondta, hogy csak a mostani párjánál érzi úgy, hogy szereti tényleg és mennyivel jobb vele. Ő idősebb nálam pár évvel és ő is azt tanácsolta, hogy várjak ameddig úgy nem érzem, hogy neki adhatom magamat.

2012. szept. 7. 21:18
 5/11 anonim ***** válasza:
18 és az. :D
2012. szept. 7. 21:20
 6/11 atilis ***** válasza:
Mindenki magának döntse el.
2012. szept. 7. 21:21
 7/11 anonim válasza:
79%
Szerintem is az a "menő" ha még 17 évesen szűz vagy :)) 15 vagyok és már lett volna alkalmam elveszíteni a szüzességem..sőőt velem egykorú, már nem szűz bnőim azt mondták, hogy tiszta szánalmas vagyok, hogy még várok ezzel..de én még minimum 2-3évet várni akarok :)) szóval szerintem még van időd bőőven! :))
2012. szept. 7. 21:38
 8/11 anonim válasza:
Van. :) (mellesleg ideírom, hogy lassan 18 leszek) :)
2012. szept. 8. 13:07
 9/11 debildevil17 válasza:
szerintem nem 'menő' egyáltalán, ha valaki szűz, vagy nem szűz... mindenki saját maga dönti el, mikor akarja elveszíteni, és azt is, hogy kivel, legyen az akár 15 vagy 20 éves korában... az a legfontosabb, hogy olyannal történjen az első, akit úgyérzed, tényleg szeretsz, és megbízol benne.
2012. szept. 8. 13:45
 10/11 anonim válasza:
debildevil adlak!
2012. szept. 8. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!