Fiúk! Ti mit vártok el egy szűz lánytól?
Ha formás a maradék, nincs vele gond.
Minden lánytól azt várom el, hogy adja át magát az élvezetnek, lazuljon el, ne legyen görcsös. Ez persze az elsőn nehéz, kivéve, ha nem csak azért akarod, mert el akarod veszíteni. Így már érthető, hogy mit lehet elvárni.
Egyébként praktikusan a szőr akkor van útban, ha konkrétan a nemi szervhez lóg, és az orálisnál zavaró lehet. egyéb helyen nem releváns.
"Minden lánytól azt várom el, hogy adja át magát az élvezetnek, lazuljon el, ne legyen görcsös."
Nagyon egyetértek. Annyi a lényeg, hogy ne görcsölj, és csak akkor feküdj le valakivel, ha nagyon szereted és kívánod. És semmiképpen ne azért, hogy túllegyél rajta.
Köszi a az eddigi válaszokat, és lécci most ne nézzetek analfabétának de a fazon mindenkinek mást és mást jelent... Jelen esetben, kedves utolsó, nálad mit?? Egy csíkban leborotválást?? Vagy te mit értesz ez a alatt??
És néha lehet az olvasni h, a pasik kikészülnek ha nő nem csinál más csak fekszik.Ez igaz? Bár én az elsőnél nem fogok hiéna ként ugrálni a pasin (kicsit szégyellős vagyok).... de nem is feküdnék úgy az ágyon mint egy fa darab, én is simogatnám, csókolgatnám. De miket vártok még el egy szűz csajtól? (ezen kívűl?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!