Fiúk! Mit vártok el egy olyan lánytól, aki már nem szűz, és tegyük fel, hogy ti még szüzek vagytok?
Annyira szüzek, hogy még pettingelni se pettingeltetek. Mit várnátok el a lánytól? Főleg, hogy ti is akarjátok a dolgot, de kicsit azért féltek attól a következménytől, hogy rámászósnak tűnnétek.
Hogy éreztessem a fiúval, hogy nem rámászós, és örülnék neki, hogy lefekszünk?
"Odalent" mire számít ilyenkor a fiú?
Minek örülne és mi tűnne úgy, hogy én mászok őrá?
Én annak örülnék, ha fiú lennél.
SP voltam, sziasztok!
Szerintem nyugodtan mássz először rá. Hidd el, nem fog visszautasítani. Utána már biztos ő is kezdeményezni fog a későbbiekben, de először 0 tapasztalattal nem fog, mert fél, hogy beég, mert te meg már tapasztaltabb vagy nála.
18F
Figyu nem attól függ hogy jó-e az ágyban valaki hogy szűz vagy sem. Én legelőször elmondás szerint iszonyat jól csókoltam és jó voltam az ágyban is és most is sokan ezt mondják.
Ne hallgass senkire, nyugodtan kérdezd meg hogy jó ha így csinálod, vagy máshogy hogy jó neked, esetleg hogy csináld stb. Legyél figyelmes, mindenkinek más jön be.
Nem szégyen megkérdezni hogy csináld, vagy hogy szeretné. Én mindig megszoktam a csajnak mondani, ahogy szeretné mondja mindig mert nem vagyok gondolatolvasó se olyan szexmasina hogy a kisujjamból tudjam hogy jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!