Fiúk! Mit vártok el egy olyan lánytól, aki már nem szűz, és tegyük fel, hogy ti még szüzek vagytok?
Annyira szüzek, hogy még pettingelni se pettingeltetek. Mit várnátok el a lánytól? Főleg, hogy ti is akarjátok a dolgot, de kicsit azért féltek attól a következménytől, hogy rámászósnak tűnnétek.
Hogy éreztessem a fiúval, hogy nem rámászós, és örülnék neki, hogy lefekszünk?
"Odalent" mire számít ilyenkor a fiú?
Minek örülne és mi tűnne úgy, hogy én mászok őrá?
Az, hogy mit várnék el, sok mindentől függene.
Először is, mennyi idős a kapcsolatunk. A kapcsolat kezdetétől min. 4 hónap. Senki sem szeretné elveszteni egy olyannal, akivel megbánná.
Másodszor megértést és figyelmességet. Kicsit félnék, és ideges lennék, hisz ő tapasztaltabb mint én. Félnék, hogy nem leszek olyan mértékben kielégítő (a szó összes közvetlen és közvetett, átvitt értelmében) a számára mint amihez szokva vagyon. Így biztatást, valamint pozitív megerősítést, építő jellegű kritikát, és útmatatást, hogy mit hogyan, mikor csináljak.
Harmadszor kezdeményező készséget, hisz nem mernék oly módon kezdeményezni, mintha "egy szinten állnánk", vagyis az első lépéseket, neked kéne megtenni.
"Minek örülne és mi tűnne úgy, hogy én mászok őrá?" Pontosan annak örülnék a helyébe, ha rám másznál, ha már a kapcsolatunk eljutott a megfelelő szintre.
17/F
Csak azt tudom mondani, amit írtam már korábban is, nem fogja bánni, örülni fog, de zavarban lesz. Viszont első alkalommal neked kell kezdeményezned így, hogy ő még teljesen tapasztalatlan, te pedig már nem. Magamból indultam ki.
18F
neked mennyi partnered volt elötte?
megvolt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!