Van itt olyan csaj aki még szüz és kb 17 éves?
Figyelt kérdés
Általában mindenki menőnek tartja elveszíteni a szüzességét de szerintem ez szánalmas2012. szept. 7. 21:10
11/11 anonim válasza:
Nekem egyszer az egyik haverom azt mondta, hogy ő szeretkezni szeret, nem dugni. Megkérdeztem mi a kettő között a különbség, és értelmes választ adott. Szeretkezni sokkal jobb dolog mondta, mert ott vannak érések, és amikor megérint tudod, azért teszi, hogy neked legyen jó nem csak neki. Ezzel csak azt akarom kifejezni hogy érdemes megvárni azt hogy valaki beléd szeressen és te is belé, mert akkor szép dolgokat élhettek át! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!