16 éves szűz fiu vagyok, és nem rendelkezem a legnagyobb méretekkel, sőt igencsak kicsi. Mikor feláll maximum kb 9-10 cm:S lesz olyan lány akivel igy elfogom tudni veszíteni? és nem fogja érdekelni a méret? Vagy felejtsem el?
1. szerintem még nőni fog, ne aggódj
2. ha már oda kerülsz egy lánnyal, akit szeretsz, hogy lefekszel, és ő is szeret téged, akkor nem ez lesz majd a problémája, hogy jaj de kicsi. ha meg egyéjszakás kalandban veszíted el, akkor mivel az illetőt semmilyen érzelmi szál nem köti hozzád, na igen, őt zavarhatja, mert miért ne.
3. mi az, hogy felejtsd el? 16 éves vagy. ha minden jól megy, élsz még 50-60 évet
és végül 4. szerinted egy lány majd farokméret alapján szeret beléd?:P és mondjuk mert kicsi, majd kiszeret belőled? ugyan már.
az én barátomnak hiába vannak átlagos méretei, néha még így is fáj, ezenkívül nem tudok hüvelyi orgazmust elérni, csak csiklóit. szóval ne aggódj már.
Nem tudom,hogy ez igaz-e de ne azért akarj fogyni,hanem h egészségesebb legyél...
Kérdésre válaszolva:ugyan azt tudnám írni mint az előzőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!