Honnan tudom hogy mekkora gumi kell? pláne hogy legtöbbre fel sincs tüntetve a méret :S
Figyelt kérdés
légyszi ilyeneket mellőzzetek, hogy próbáld fel mielőtt megveszed meg stb....2011. júl. 12. 23:47
2/7 anonim válasza:
52,54,56mm-es van....próbáld ki a 3db-os 54-est aztán el tod dönteni h kisebb vagy nagyobb kell..nem nagy a különbség 1ébként
25/f
3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen és esetleg tudsz mondani konkrétat hogy melyikbe van akkora méret? vagy teszemazt van a durex LOVE abban is van mind3 méret?
2011. júl. 13. 00:02
4/7 anonim válasza:
előző vok:
van általában igen....kis betűvel szokott rajta lenni a használti utasítás részben a hátoldalán...durexben tuti van ...mondjuk az az 1ik legdrágább is :D
rossmann-ba lehet kapni 10db-t 700ft-ért vagy lifestíle gumit 1800ért 12db ezeknél mind van másik méretben....
5/7 anonim válasza:
rajtam még soha se volt ilyen..amit írtok itt hogy 50valahány milliméter az gondolom a "farokbőség" akar lenni de most 1-2milliméter ide vagy oda az olyan hibahatár hogy nem tudom otthon lemérni,én szerintem leszedek egy csomagot a polcról és remélem nem csúszik le
6/7 A kérdező kommentje:
jó hát kösziszépen a válaszokat :DD majd elmegyek nagybevásárlásra xDD
2011. júl. 14. 00:02
7/7 anonim válasza:
Ez egy rugalmas valami, egyféle méretben van, (meg van xxl-es, de a gyártó szerint nem fogy, tehát valószínűleg nem arra lesz szükséged). megveszed és csodák csodájára jó lesz. Persze kicsit szorít mindegyik, merthát kell neki, ahhoz, hogy ne tudjon lecsúszni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!