A huszonéves srácoknak bejönnek a szűz csajok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 23:57
11/15 anonim válasza:
Be, mert én is az vagyok :)
29/F
12/15 anonim válasza:
Bejön, de pl ha az én lányomat dugná meg,úgy agyon vágnám hogy még a saját anyja se ismerne rá.
13/15 anonim válasza:
Nem tudom hogy van-e lányod vagy hogy mennyi idős,de ha abban a korban lesz(ami manapság 12-13 év)akkor meg fogják dugni.És nem csak p*unciba,jól s*eggbek*úrják majd,sz*opatják,nyeletik vele a g*ecit.
Az meg hogy ilyeneket írsz hogyha a te lányodat dugná meg agyon vernéd,ez alapján elég hülyének és primitívnek tűnsz.Egyrészt a lányod is akarja majd hogy jól megdugják,másrészt az hogy egy nőt megdugnak teljesen természetes.Csak férfi szemmel látod úgy hogy ez hű de rosz dolog.De ha így van,te miért dugtál meg bárkit is?
14/15 anonim válasza:
# 13/13 Időpont ma 13:00
Te ökör...20évesen vagy afelett ne 13 éves csajt dugjon az ember, mert elég szégyen.
Ha én emiatt primitív vagyok, akkor te meg beteg.
15/15 anonim válasza:
Ja és anno dugtam 13évest, de 16 évesen és nem 26évesen. Ez azért nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!