Fiúk! Mit szólnátok, ha egy 25 éves lány, akivel éppen ismerkedtek, bevallaná hogy még szűz?
Azt gondolnám, hogy biztosan nagyon vallásos.
Egyébként meg fognám a fejem, mert sosem voltam szűz lánnyal, de nem is vágyok rá!
Lány vagyok, de szerintem egy pasinak, nagy dolog kéne az hogy legyen, ha elveheti egy lány szüzességét.
Végülis, egy életre való emlék lesz :] Meghatározó dolog az további szexuális életére. Nem épp lehet, hogy vallás miatt,hanem nem találta meg az igazit akinek ezt oda adná.
Még kb. 17-18 éves koromban volt egy hasonló korú szűz barátnőm... na az is maradt, de már megbántam, bomba alakja volt.
Szóval engem zavarna, de lehet azért mert suta lennék elvenni a szüzességét és annyira meg tisztelem egy ember ártatlanságát, hogy ne okozzak neki problémát. A helyzettől félnék leginkább.
Meglepődnék, és megkérdezném az okát. Ha nincs valami égbekiáltó durvaság a háttérben (pl. vallási fanatizmus, férfiből műtötték át, pszichiátriai betegség stb), akkor nem zavarna különösebben a dolog és a többi tulajdonsága alapján ítélném meg a lányt.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!