Fiúk! Mit szólnátok, ha egy 25 éves lány, akivel éppen ismerkedtek, bevallaná hogy még szűz?
Engem nem zavarna, mert semmi közöm a szexuális életéhez, bár meglepne, mivel szerintem ismerkedés közben általában ilyesmiről kevésszer esik szó, inkább majd akkor, ha tényleg komolyra fordul a dolog. Nyilván van oka annak, hogy miért maradt szűz, ha akarná, elmondhatná, de nem firtatnám, elvégre ez az ő élete, és ez alapján senkit nem szoktam megítélni.
28/F
# 7/
Pedig nem.
A szüzesség elvétele csak a lányokban hagy maradandó nyomot. Egy pasiban max. annyi marad meg a szüzesség elvételéből, hogy egy marha szar numera volt. Ugyanis bármilyen hihetetlen egy normális pasi nem élvezi a sexet ha a partner nem élvezi. És lássuk be, elég kevés lánynak van orgazmusa, miközben átszakad a szűzhártyája és összevérezi a lepedőt...
A 25 éves felnőttek meg már szeretnek stabil, rutinos sexpartnert. Aki meg szűz annak pedig hosszabb idő kell, hogy felfedezze a sexualitást (mindkét oldalról). Ehhez nekem nem lenne türelmem, de nem is irigylem, akinek ez élmény, hogy mondjuk fél évig "tűrhet" a sex...
ha semmi probléma nincs a háttérben, csupán csak nem talált megfelelő partnert akkor örülnék neki nagyon.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!