Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Mit szólnátok, ha egy...

Fiúk! Mit szólnátok, ha egy 25 éves lány, akivel éppen ismerkedtek, bevallaná hogy még szűz?

Figyelt kérdés

2012. nov. 11. 19:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 Thom12 ***** válasza:

Engem nem zavarna, sőt...

34/f

2012. nov. 23. 01:57
 62/69 anonim ***** válasza:
attól függ,hogy mennyire lenne jó csaj,de mindenképpen valami problémára/defektre/szélsőségre gyanakodnék.
2012. nov. 23. 03:16
 63/69 anonim ***** válasza:
Én 22 éves lány vagyok és szűz! Látom megosztja a pasikat a téma... Nem értem miért gondolják sokan, hogy defektesek vagyunk...én speciel visszahúzódó vagyok, és nem volt még olyan komoly kapcsolatom, hogy odáig jutottunk volna...
2012. nov. 23. 08:13
 64/69 anonim ***** válasza:
Hu hat örülnek neki 1 szinten :) mert tudni illik akkor az a no nem tartozik a kozosseg 90 % hoz aki 1 .2 .3 randi utan ledobja a bugyijat esetleg 1-2 ora utan... Azokbol a helyzetekbol meg sosem lett komoly kapcsolatom szal tanitani mindent lehet :D ;) szal lazasag 24 F
2012. nov. 23. 08:26
 65/69 anonim ***** válasza:
8%

beszélgettem a haverjaimmal erről, de egyiket sem zavarná, azt mondták nem mindig jobb, ha szűz, de nem is hátrány

viszont a fontos kérdés, hogy azért szűz, mert úgy döntött, vagy azért mert senkinek sem kellett, ebből azért elég egyértelmű tanulságokat lehet leszűrni

2012. nov. 23. 09:32
 66/69 LaaCosTaa válasza:

sztem nem gáz,nagy dolog hogy 22 éves oszt szűz

az a lényeg hogy legyen alakja meg hogy szeressen

(legalábbis nálam így van)

24 F

2012. nov. 23. 20:21
 67/69 anonim ***** válasza:
óvatosabban kezelném az első éjszaka.
2012. nov. 23. 21:42
 68/69 JackDaniel27 válasza:
jol megcsinálnám :d de most koan mondom .. érdekes dolog, meg ritka is szerintem ott vagy bibi van nemtom, ismertem egy egy csajt aki 20 éves volt ér irto dögös és még szűz volt pedig simán aztmondta mindeki róla hoyg biztos nem az.
2013. febr. 7. 12:20
 69/69 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van, mert:

én pl. azért dugtam keveset életemben, mert bár nem mondom, hogy rossz volt, de annyira nem is jött be, mint amennyi meló van hozzá. Meg kell oldani a technikai paramétereket, ez még ok, úgy ahogy, de ami még plusszba jön áfával: érezni kell, de az nem elég, ki is kell fejezni, mert minden lány azt állítja "olyan fiút szeretnék, aki nem csak megdugni akar" (hanem szórakoztasson is, mert nincsen önálló gondolatom, hogyan is lehetne, hiszen az igénytelen barátok közt-ön nevelkedtem). Tehát kamuzni is kell (nem is keveset), amihez se energiám, se kedvem, szóval a mottóm:

Az induló tőke magas, és kevés a haszon.

Így hát bébi, kabbe a f****m

27/f

2013. febr. 7. 14:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!