Fiúk! Mit szólnátok, ha egy 25 éves lány, akivel éppen ismerkedtek, bevallaná hogy még szűz?
beszélgettem a haverjaimmal erről, de egyiket sem zavarná, azt mondták nem mindig jobb, ha szűz, de nem is hátrány
viszont a fontos kérdés, hogy azért szűz, mert úgy döntött, vagy azért mert senkinek sem kellett, ebből azért elég egyértelmű tanulságokat lehet leszűrni
sztem nem gáz,nagy dolog hogy 22 éves oszt szűz
az a lényeg hogy legyen alakja meg hogy szeressen
(legalábbis nálam így van)
24 F
Utolsónak igaza van, mert:
én pl. azért dugtam keveset életemben, mert bár nem mondom, hogy rossz volt, de annyira nem is jött be, mint amennyi meló van hozzá. Meg kell oldani a technikai paramétereket, ez még ok, úgy ahogy, de ami még plusszba jön áfával: érezni kell, de az nem elég, ki is kell fejezni, mert minden lány azt állítja "olyan fiút szeretnék, aki nem csak megdugni akar" (hanem szórakoztasson is, mert nincsen önálló gondolatom, hogyan is lehetne, hiszen az igénytelen barátok közt-ön nevelkedtem). Tehát kamuzni is kell (nem is keveset), amihez se energiám, se kedvem, szóval a mottóm:
Az induló tőke magas, és kevés a haszon.
Így hát bébi, kabbe a f****m
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!