Fiúk! Mit szólnátok, ha egy 25 éves lány, akivel éppen ismerkedtek, bevallaná hogy még szűz?
Nem voltál SOHA szerelmes 25 éves korodig?
Egész biztosan minden rendben van a lelki világoddal?
mellszobrot állítanék neki a hősök tere közepére!
annak minden férfi örül,ha kiderül a jövendőbelijéről,hogy még érintetlen.ennek két oka van:
-biztos,hogy erkölcsös lány
-és hát ugye nagyon szűk...
nagyon örülnék neki.bár jóval fiatalabb vagyok nálad,de ha 25 körül lennék,akkor is örülnék neki.
19/F
Én 23 éves koromban vesztettem el a szüzességem, pedig saját magam és mások szerint sincs velem semmi gond ilyen téren, mint vallásosság vagy lelki gondok. Csupán tényleg úgy voltam vele, mint a kérdező, hogy nem találtam olyan fiút akivel tényleg szerettem volna. Mikor a barátomat megismertem, féltem is hogy hogyan fog reagálni ha megtudja, de nagyon aranyos volt és egyáltalán nem zavarta. Azóta igyekszem/igyekszünk bepótolni a lemaradást, és néha az is megfordul a fejemben hogy hülye voltam hogy eddig vártam. De szerintem mindennek meg van az oka, így ennek is minden bizonnyal.
Szóval ha normális a pasi, akkor ezt megérti és még örülni is fog neki.
Nagyon örülnék neki. Az, hogy eddig nem adta magát senkinek, és engem ér a megtiszteltetés, hogy elvehetem neki, az nagyon jó érzés.
A szüzesség érték, ami manapság ritka kincs. Sok esetben negatívan ítélik meg az illetőt, pedig ennek semmi alapja.
Nagyon szeretnék ilyen lánnyal összetalálkozni egyszer.
# 25
Azért, mert aki olyan istenkáromlást mer leírni, hogy a szüzesség nem a világ legnagyobb kincse és egyenesen arányos azzal, hogy a lány olyan tiszta, mint maga Szű Mária az le lesz automatikusan pontozva a szűzlányok által. Ennyi, ne keress benne logikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!