Lányok! Az ha a szűzességeteket elveszi egy fiú akkor ahoz a fiúhoz utána nagyon vonzodni fogtok?
nagyon változó
a szerelem elmúlhat,az is lehet hogy nem jelent nekik sokat a szex(mm hogy kivel csinálják),de olyan is van akinél ez sokat számít
Attól függ. Ha alapjáraton vonzódik a lány hozzá, akkor szerintem ez egy elég erős kapocs lesz a kapcsolatban, viszont ha valaki azt reméli, hogy ettől fog majd máshogy viszonyulni egy lány egy fiúhoz, és az a máshogy a nagyon vonzódás dolgot takarja, akkor szerintem nincs igaza. Ha egy lány olyannal veszti el, aki iránt egyébként nem annyira érdeklődik, valószínűleg ez után sem fog, sőt, lehet, hogy az, hogy nem olyannal feküdt le először, aki annyira vonzza és akihez érzelmileg is kötődik, negatív gondolatokat szülhet a fiú iránt a lányban.
Persze az utolsó lehetőség arra vonatkozik, aki mondjuk nem kapcsolatban fekszik le azzal a valakivel, ha együtt vannak, szerintem a szeretetnek már kell olyan erejének lennie, hogy szexuálisan is vonzóvá tegye a lány szemében a párját! (:
nem biztos, ez teljesen függ attól, hogy mennyire vagy kötődő típus ill., hogy előtte szeretted-e
én nem kötődtem egyáltalán hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!