Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Az ha a szűzességeteke...

123szili kérdése:

Lányok! Az ha a szűzességeteket elveszi egy fiú akkor ahoz a fiúhoz utána nagyon vonzodni fogtok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez elegge valoszinu. Eleg sok gimis kapcsolatrol tudok akik meg egyutt vannak es azelott nem volt nekik mas. Persze vigyazz azert, mert a ribiknel nem mukodik ez a szabaly!
2013. júl. 30. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:

nagyon változó

a szerelem elmúlhat,az is lehet hogy nem jelent nekik sokat a szex(mm hogy kivel csinálják),de olyan is van akinél ez sokat számít

2013. júl. 30. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha alapjáraton vonzódik a lány hozzá, akkor szerintem ez egy elég erős kapocs lesz a kapcsolatban, viszont ha valaki azt reméli, hogy ettől fog majd máshogy viszonyulni egy lány egy fiúhoz, és az a máshogy a nagyon vonzódás dolgot takarja, akkor szerintem nincs igaza. Ha egy lány olyannal veszti el, aki iránt egyébként nem annyira érdeklődik, valószínűleg ez után sem fog, sőt, lehet, hogy az, hogy nem olyannal feküdt le először, aki annyira vonzza és akihez érzelmileg is kötődik, negatív gondolatokat szülhet a fiú iránt a lányban.

Persze az utolsó lehetőség arra vonatkozik, aki mondjuk nem kapcsolatban fekszik le azzal a valakivel, ha együtt vannak, szerintem a szeretetnek már kell olyan erejének lennie, hogy szexuálisan is vonzóvá tegye a lány szemében a párját! (:

2013. júl. 30. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát én csak olyannal feküdnék le akihez alapból vonzódom és már azért szeretm. Úgyhogy gondolom utána is vonzódni fogok hozzá :D
2013. júl. 30. 14:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segitenek!
2013. júl. 30. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:

nem biztos, ez teljesen függ attól, hogy mennyire vagy kötődő típus ill., hogy előtte szeretted-e

én nem kötődtem egyáltalán hozzá

2013. júl. 30. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!