Szűz vagyok. Azt akarom megtudni hogy Fáj az első nemi aktus? Nemvoltam még fiúval ilyen téren nemtudom mik itt a tapasztalatok fájhat-e nagyon ill. lányoknak vérzik is utána?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 11:26
1/4 Zsebvirág válasza:
Ez sok mindentől függ. Attól is, hogy a fiú mennyire tapasztalt, figyel-e Rád megfelelően a vérzés pedig attól, hogy átszakad-e a hártya.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet általánosítani.Van akinek fáj,van akinek nem. Függ a partnertől és tőled is.Vérzés sincs mindenkinél.
3/4 PearlDiver válasza:
De általában fáj. Viszont ha rágörcsölsz, csak rosszabb lesz!
4/4 anonim válasza:
Olvasd el a neten a hatszázezer erről szóló oldalt, beszélj anyukáddal, vagy kérj beszélgetést egy nőgyógyásztól. Vagy, ha véletlenül megvárod, hogy olyan fiúval találkozz, aki nagyon szeret, tiszteld meg azzal, hogy nem ise írsz ki ilyen kérdést, hanem kettőtök közt intézitek és beszélitek meg. A párok komolyan ennyire nem kommunikálnak egymással, hogy ilyen oldalakon tesznek fel teljesen személytől függő kérdéseket?
Egyébként a válasz: ha szeretitek egymást és figyel rád, a legszebb dolog a világon, ha olyan fázisban adod elő, hogy itt kérdezel róla, akkor viszont tuti, hogy borzalmas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!