Melyik fáj az elsőnél, az, hogy nehéz berakni, és az lesz bajlós, vagy könnyen bemegy és utána fáj, az aktus közben?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 18:13
1/5 anonim válasza:
Nehéz berakni. Több embertől is hallottam, hogy ha már siker van, utána a jó érzés jön.
20l
2/5 anonim válasza:
Nekem a bemenetnél fájt, jobban mondva olyan csípő érzés volt. Miután benn volt, utána is éreztem ezt.
3/5 A kérdező kommentje:
De olyan is lehet, hogyha eléggé elengedem magam, akkor nem igazán fáj, könnyen bemegy?
2013. febr. 1. 18:20
4/5 anonim válasza:
nem, nem azért fáj. Kenjen rá vazelint, vagy valami hasonlót, akkor nem fog úgy fájni, csak neked lesz rohadt szokatlan.
5/5 gungasam válasza:
Ha összekened valami sikamlós vacakkal, jól elrontod az élvezeted és csak csuszkálhatsz a latyakban...Ha fáj az a jó,abban mértékben még az is az élvezet része tud lenni.Különben ha elegendő hosszú az előjáték magától is megfelelően fog siklani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!