Szűz barátnőmnek bedugtam az egyik ujjam és ujjaztam. Éreztem, hogy picit szűk, és mondta utána, hogy fájt egy kicsit. Vajon kiszakadt a szűzhártyája vagy fájni fog még az aktus során is?
Hát ,azért remélem nincs túl vastag ujjad.
Különben nem ártana, ha nem szárazon dugdosnád be neki.
Úgy persze hogy fáj. Ha jó nedves, akkor azért nem szabad fájnia. :-)
Nekem is fájdalams volt az első ujjazás,pedig kívántam.
Szeritnem azért volt,mert izgultam,hiszen előtte nem történt velem ilyen.:)
Megnyugtatlak,ha szépen kitágítod és eléggé figyelsz rá,az első behatolás (is )szép élmény lesz neki.
Nem is olyan kevesek vesztik el ilyen módon a szűzhártyájukat-köztük én is. Bár ez általában enyhe vérzéssel jár, de az sem mindig jelentkezik.
Arra figyelj, hogy nedves legyen a lány hüvelye, akkor nem fáj.
Szeritnem inkább a fájdalom a "furcsa" érzés volt, hisz ilyet még nem csinált, mégis valami mozgott a hüvelyében, ami nem megszokott érzés. Nekem még hosszas szex kihagyás után a is furcsa:-)
Ha többször "ujjazod "meg, sőt idővel kettő vagy három ujjal, akkor a szex sem fog fájni, én szinte különbséget sem éreztem a három ujj után.
Ne féljetek, ha fáj is, nagyon hamar elmúlik. Lassan mozogj benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!