Tényleg látszik valakinek az arcán, szemén hogy szűz vagy nem?
Ez valóban igaz, hogy látszik azon az emberen. De ahhoz jobban ismerned kell, tehát nem csak 1-szer találkoztál vele.
Én sok ilyet ismertem/ismerek, és ha nem is vallják, hogy szüzek, de lehet rajtuk látni. Pont a múlt nap mesélte egy haverom, hogy 22 éves és szűz. De eddig is tudtam.
Van egy 37 éves haverom is, őrajta mindenki látja, hogy szűz, hiába is tagadná. Viszont nem a szemén és nem az arcán látod.
A viselkedésen annál inkább, félénken beszélget a lányokkal, a szexről úgy beszél mint aki csak filmen látott olyat.
Hát ezt kijelenteni, hogy az arcán, vagy a szemén vajon látszik-e, enyhén szólva nagy hülyeség.. :) az adott illető habitusán viszont "látszódhat".
pl.: belőĺem sem nézték ki az osztálytársaim, hogy rappet hallgatok, nem vagyok szűz... Pedig nem vagyok :D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!