Milyen apró jelek vannak, ha valakinek még nem volt szexuális kapcsolata, azaz szűz?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 19:28
1/9 A kérdező kommentje:
Egy csajról mikor árulkodik az,hogy még szűz?
2014. jan. 27. 19:31
2/9 anonim válasza:
Nincs tapasztalata. Szégyenlősebb, ilyenek.
Meg van szűzhártyája.
3/9 Moszuke válasza:
semmilyen érzékelhető jele nincs. csak gondolj bele, hogy nem hiába léteznek szűzk_rva és egyéb ehhez hasonló kifejezések a magyarban.
amíg le nem szeded a bugyit és be nem nézel a lukba, addig nem lehetsz biztos.
4/9 anonim válasza:
Gátlásosabb és abszolút zavarba hozható olyan célzott kérdésekkel, ami a szexuális életére vonatkozik.
5/9 A kérdező kommentje:
az is jelenthet valamit,hogy ki hogyan eszik?
2014. jan. 27. 20:00
6/9 Moszuke válasza:
a szégyenlős és gátlásos egyáltalán nem jelenti azt, hogy behúzta már valaki vagy sem.
én pont belefutottam egy ilyen "szűzies" lányba.
ezért mondom, hogy félreérthetőek ezek a jelek. nem lehet biztosra menni.
7/9 Moszuke válasza:
*sóhajt*
látom, megint csak a falhoz beszélek:D
feladom
8/9 anonim válasza:
Én szűz vagyok, bár nem nő, és sok kenyeret eszem, az alsó héját nem szeretem. Lehet, ha nem leszek szűz, szeretni fogom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!