Van kedve valakinek sajnálni engem? 22 éves srác vagyok, mondták már hogy jóképű vagyok de mégis szűz. És nehezen teremtek kapcsolatot a külvilággal.
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 21:00
1/31 anonim válasza:
Nekem nincs, kösz.
Meg aztán sajnálod te magad eleget, minek kellenek ehhez még mások is?
2/31 anonim válasza:
Neked max bátorításra vagy jó barátra van szükséged, nem pedig sajnálatra. Azzal nem leszel előrébb.
3/31 SullaFelix89 válasza:
Én nem sajnállak, hanem örülök, hogy ilyen balfax, vagy több nő jut nekem.
Azt tanácsolom maradj mindig ilyen gyökér.
4/31 anonim válasza:
Rendben sajnállak! De nem fekszem le veled.
Kérj meg egy dagi csajt, azok elvállalják!
5/31 A kérdező kommentje:
Lehet így lesz, de azért remélem nem akarsz kivégezni ha egyszer hozzád hasonlóan boldog leszek :)
2014. jan. 5. 21:04
6/31 anonim válasza:
Az a baj ezzel az állapottal, hogy jó barátot is k**** nehezen talál az ember.
7/31 A kérdező kommentje:
3-as nak üzentem.
2014. jan. 5. 21:05
8/31 anonim válasza:
nem, nincs. A csajok sokmindenkinek mondják, hogy jóképű vagy, blah blah, de kelleni nem kell nekik, csak nem akarnak megsérteni, vagy szimplán vigasztalni akarnak(: Bocs haver, ilyen az élet..
9/31 anonim válasza:
Menjél el egy rohadtnagyot bulizni szedj fel egy csalt vidd fel szobáraés b*zdd meg!!!! Mi ebben a nehéz??
10/31 anonim válasza:
Nem sajnállak. Nem érek rád. :P
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!