Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miből szerezhetnék önbizalmat, ha esélytelen vagyok a sok Páwa meg jóképű, pénzes családba született menő cuccokban járó srácokkal szemben?
Mégis mi az isten az a páwa?
Amúgy meg irány a turi én nő létemre ott veszek tök olcsón, jó ruhákat!
Jaja, ezek csak kifogások. Egy kapcsolat kialakulása nem ilyen külsőséges dolgokon múlik elsősorban. Persze sok lánynál igen, de vannak olyanok is, akiknél nem. Inkább másra kéne koncentrálnod, azokat felsorolni magadban, amikben jó vagy, amik pozitívak, és azt előtérbe helyezni a gondolkodásmódodban, magadról alkotott értékrendedben.
Szóval lehet találni lányt úgy is, hogy az ember szegény, és nem kondizik, sok sikert! :)
A páwa asszem az aki márkás cuccokkal villog az utcán
Kérdező: Gondolom valami kis tizenéves vagy. Ha mégsem akkor ideje lenne felnőni és kinőni a nyafogásból is. Az én VŐLEGÉNYEM nem páwa, nem gazdag (a családja sem), nem valami izom állat.
a nők is különböznek. Persze van akinek az általad leírtak az elvárásai, de nem mindnek. Egyszerűen keress olyan csajt akinek így vagy jó ahogy vagy. Persze az önbizalom nem ártana, mert gondolom süt rólad h hogy állsz a dolgokhoz. Az pedig tudat alatt is taszítja a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!