Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány legalább olyan jóképű és anyagi helyzetű pasit szeretne magának, mint a barátnői pasijai?
Ha szép a lány, akkor nyilván, hogy jól kinéző (Armani öltöny, sz.rrá gyúrt test), és jól kereső (maffiozó, bankár, vállakozó) pasit akar, mert egy szép nem csak megengedheti magának, hanem alapnak tekinti, ja és menőbb akar lenni a barátnői előtt.
Ha átlagos lányról van szó, akkor szerintem neki fontosabbak az érzelmek, őket valószínűleg nem ezek a dolgok foglalkoztatják, mint a szép lányokat.
az én barátnőim nem rendelkeznek túl jó ízléssel a férfiak terén.
én nem akarok olyan pasit mint ők. :D
Ez butaság.
A barátnőim pasijait például egyáltalán nem tartom jóképűnek, egyáltalán nem az eseteim, talán összesen 2-őt tudnék megemlíteni, akire azt mondanám, hogy jóképű.
Anyagi helyzeteik pedig szintúgy eltérőek, van aki gazdag és van, aki szegény - nem ehhez mérem a saját párom.
Egyáltalán honnan jött neked az a hülyeség?
3as vagyok!
Nem akarom elhinni, hogy nekik is csak ez számít, mint mondtam, abban biztos vagyok, hogy a szép lányoknak ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!