Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam bennnetek lányok! Mind felszínesek vagytok és csak a legjobbképű, magas srácoknak adtok esélyt?
Alacsony lányok is léteznek a világon. Engem pl. nagyon zavar, hogy alacsony vagyok (157cm) szóval jobban díjazom, ha nem nem 2m-es a srác.
19/L
1. Nézőpont kérdése hogy kinek mi a jóképű
2. Ha kevés önbizalmad van az a te hibád.... a te környezetedben nem tudom milyen lányok vannak, de ha te besz*ri vagy, vagy nem tudom, akkor ne lepődjél meg, de hidd el, akik úgy mond nem jóképűek, de van önbizalmuk, sokkal több esélyük van a nőknél, hiszen ha csak jóképű vagy 100-ból max 5 lány fog oda menni hozzád, hogy hé srác járjunk! a többi csak magában fog merengeni hogy milyen jó lenne ez a pasi, Tehát érted, ha neked tetszik valaki erélyesen álljál elé.... ha meg egyetlen lány mégis nemet mondana, akkor meg könnyű idegeskedni hogy egyetlen szép lány a 100 ezerből nemet mondott, értesz engem.....
22/f
Pont lesz@rom, hogy csalódtál "bennünk" :D
Mondjuk nálam speciel még tuti nem próbálkoztál, és még pár ezer lánynál sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!