Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam bennnetek lányok! Mind felszínesek vagytok és csak a legjobbképű, magas srácoknak adtok esélyt?
"Elegem van! Túl sok ez már nekem, eddig türelmes és kitartó voltam, de ez már sok nekem! :/"
Köszönjük hogy megosztottad de rajtad kivül ez kit érdekel?:D
Ha adottságaid mellett ilyen nyivákolós p*cs is vagy akkor főleg nem less nőd.
Nézd meg ezt a videót és gondolkozz el! Többet ér mint bármilyen tanács amit adhatnék!
33-as, ez nagyom jó volt, ez úgy mindenkire igaz. Neked meg kérdező ha ez se segít, akkor lődd fejbe magad, mert más kiutat nem találok.
Még egyszer, szép volt 33-as!
ma 22:19
nem voltam ilyen nyivákolós, de a sok visszautasítás ezzé tett
persze egy nő ezt nem értheti meg, mert náluk van a választási lehetőség, úgy könnyű
Jó élőben a magasságom miatt még nem utasítottak el kimondva, de neten volt már ilyen, élőben inkább a van barátom és a flegma unalmas ábrázatot láttam csak bennük.
De ez mé ghagyján azokhoz a lányokhoz képest, akik úgy utasítottak vissza, hogy sértegettek vagy szinte megakartak ölni úgy néztek rám,mert volt bátorságom leszólítani őket.
Ha udvariasan elmondja, hogy nem ismerkedem megértem és lelépek de, hogy miért kell úgybánni az emberrel, mint egy állattal, főleg, amikor nem is csinált semmi olyat?!
Ez nekem már túl sok, túl sok időt, energiát áldoztammár eddig is a lányokkal való ismerkedésre élőben, neten egyaránt mégsem találtam egy normális és szimpatikusat sem, aki szabad lenne, foglaltban már találtam ilyen lányt, de nem vagyok aljas, hogy tönkretegyem más kapcsolatát, nekem ehhez nincs erőm.
Szerintem nem is tudnád tönkretenni más kapcsolatát, ahogy így leírod magad :P :D
Egyébként még mindig van konditerem, és plasztikai sebész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!