Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 165cm magas fiú mégis hol ismerkedhetne olyan lányokkal, akik tudnák a magassága ellenére is szeretni?
A társkeresősökön alapból szégyen, hogy ilyen alacsony vagyok, senki sem ír emiatt nekem.
Élőben meg a lányok többsége férfiszámba sem vesz, mert nekik 180cm vagy attól is nagyobb magasságnál kezdődik a férfi.
Ez így annyira reménytelen, nem tudom, hogy más alacsony fiú hogyan tudott barátnőt szerezni, de nekem nem megy, már érzem előre, hogy elutasítanak, mert alacsony vagyok és ezért már rengeteg gátlásom van, na meg az arcommal sem vagyok megelégedve, mert iszonyatosan ronda nagy orrom van.
Azt próbáltad már hogy társkereső oldalakon ha a lányok között keresgélsz beállítod előtte hogy 165 cm alatt?:)
Egy mondjuk 160 cm magas lány nem hiszem hogy 190 cm-es fiúkat akar.Ha mégis akkor nem is érdemes foglalkozni vele:D
ma 13:47
Nekem a társkeresők nagyon nem jöttek be eddig, egyébként is alig tlaáltam környékbeli lányt, de ők is vagy külsőre vagy jellemre nem passzoltak hozzám.
Én inkább fórumokon meg itt ismerkedem, na itt már találtam pár rendes lányt, akik külsőre is passzoltak hozzám, de több nem lehetett a táv miatt például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!