Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a vékony lányok foglaltak mind? Ha egy lány vékony, akkor már kelendő is igaz?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 19:27
1/23 anonim válasza:
Vékony vagyok és szabad, szóval ez egy általánosító maszlag.
2/23 anonim válasza:
1.ha gondolod ez máris megváltozhat:D
amúgy a kérdés szerintem is h*lyeség!
3/23 anonim válasza:
Vékony vagyok és nincs senkim,pedig nem vagyok ronda.
4/23 anonim válasza:
Kelendobb, mint egy zsirgomboc.
5/23 anonim válasza:
hülyeség több túlsúlyos bnőm volt mint vékony és lyobban is szerettem őket ;)
6/23 anonim válasza:
és én miért nem találkozom ilyen lányokkal?:O
7/23 anonim válasza:
Vékony vagyok, és mégis egyedül vagyok... A testalkat nem minden! Lehet valaki jól néz ki de belül üres!
8/23 anonim válasza:
"Vékony vagyok, és mégis egyedül vagyok... A
testalkat nem minden! Lehet valaki jól néz ki de
belül üres!"
Ezt jol megmondtad:D
Ugye nem egy dagadt no vagy, aki vekonynak allitja be magat?:)
9/23 anonim válasza:
Kedves 19:49 válaszoló!
160 cm vagyok és 51 kg. Bízz csak a szavaimban, hitelesíteni itt nem tudom.
Attól, hogy vékony vagyok, ez a véleményem. Ez úgy van mint nálatok srácoknál: hiába néztek ki jól, ha a személyiségetek egy önző, sajátos érdeket képvisel. Ebből kifolyólag csodálkoztok, hogy egyedül vagytok.
Természetesen, a "nem épp szerencsés külsővel megáldottak" körébe ne menjünk bele.
10/23 anonim válasza:
utolsó jó be szólt
egyik valaszolonak belül üres vagy? megtöltselek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!