Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz, hogy a vékony lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a vékony lányok foglaltak mind? Ha egy lány vékony, akkor már kelendő is igaz?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 22. 19:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 19:40 és a 20:04-es..

Szóval jobb ha csöndben maradsz.. :)))

2012. ápr. 22. 20:20
 12/23 A kérdező kommentje:
Na igen, vékony, alacsony fiúként, aki fjere sem egy szépség kinek is kellenék én, lányok, igaz?!
2012. ápr. 22. 20:21
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem, csak arrol van szo, h kb magadat fikaztad le, "vekony vagyok, nincs pasim, a kulso nem minden"

Rem erzed, h eleg ellentmondasosra sikerult.

Persze a dagadt disznok mar lepontoztak, mert ezzel jol meg mutatjak, h kinek van igaza.

Szanalom:D

2012. ápr. 22. 20:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Hidd el, vannak lányok, akiknek az egyszerűbb srácok sokkal jobban bejönnek. Mellettük biztonságban érzik magukat.
2012. ápr. 22. 20:23
 15/23 anonim ***** válasza:
ezzel "..." választottam szét a két gondolatot. Viszont lehet hogy üres vagyok, ne tudhatom, de én így érzem jól magam és kész!
2012. ápr. 22. 20:24
 16/23 A kérdező kommentje:

ma 20:23

Én már semmit sem értek. :(

2012. ápr. 22. 20:40
 17/23 anonim ***** válasza:
59%
Nekem a ferfi 180cm folott kezdodik (kb) akiket nem tartok eleg magasnak azokat szinte eszre sem veszem.Nem tehetek rola, igy vagyok kodolva.Egyebkent 160cm vagyok es 49 kilo,imadom magam picinek erezni a parom mellett.
2012. ápr. 22. 21:41
 18/23 anonim ***** válasza:

Nah csatlakozok én is..:) Vékony vagyok, mégse foglalt. És ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan..:) Rengeteg ilyen lány van, csak nem nézel szét rendesen, vagy rossz helyen nézelődsz, vagy egyszerűen csak észre se veszed őket.

Amúgy hány centi vagy? Mert attól még, hogy egy fiú vékony, nekem bejöhet, csak így egyedül ez kevés infó. Kell hozzá az is, hogy milyen belülről. Viszont én azt szeretem, ha a párom legalább akkora, mint én. Szerintem ezzel nem én vagyok így egyedül. Esetleg ha nagyon alacsony lennél, próbálkozza a pici lányoknál. :) Belőlük is van bőven. Amúgy meg még az is lehet életem párja 10 centivel alacsonyabb lesz nálam, de úgy megfog a személyisége és a kinézete, hogy az se számít majd..:) Sose lehet tudni..:)

2012. ápr. 22. 21:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Irgum burgum vaslapát de már tényleg.. Hagyjuk már ezt a pici lányoknak jól leszel maszlagot. Tessék ott a 160 cmé-hez 180 cm-es fószer kell neki. és ilyenféle Nőszerű élőlényekből nem egy-kettő hanem rengeteg van. Nekik sem kell alacsony <176 cm férfi... aki meg az elhízottságot a magassággal hasonlítja össze, annak csak gratulálni tudok..
2012. ápr. 23. 20:43
 20/23 anonim ***** válasza:

Én 158 cm "alacsony" vagyok és lány. Nekem 175 centitől kezdődik a férfi, az alacsobbakat észre sem veszem.

A barinőm 150 (!!!)cm magas és 186centis pasija van, a másik barinőm 160cm 90 kiló és 165centis pasija van.

Szóval van még remény.

2012. máj. 1. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!