Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok egy ilyen sráccal? Vagy egyáltalán szóba állnátok-e?
Figyelt kérdés
Ha szeretnétek képet linkelek...privátban!
Nem vagyok túl magas elismerem...173 cm... tudom ez nagy hátrány nálatok lányok..Majd eldöntitek mennyire vagyok izmos :D
Picit szeplős vagyok...ez sem túl előnyös, tudom :/
Stílusom rocker, értem erre: Többek között Slipknotot és mindenféle jó dolgot hallgatok :D Énekeléssel fűszerezve, ami még megdobja az egészet :)És próbálok úgy is öltözködni..
Egyesek szerint nagyon jó a humorom: Padtársam (lány) pl. volt olyan, hogy tíz percig könnyezve röhögött mellettem.
Bár vannak akik szerint hülye, komolytalan, gyerekes vagyok...
Na jó néha tényleg, manapság ki nem az?...:)De azért tudok egész komoly is lenni...
Most 17 éves vagyok...és nem sok mindent értem el kapcsolatok terén...
Önbizalomhiány lvl99 :D
2012. ápr. 25. 18:01
2/30 anonim válasza:
Én járnék veled. :D Aranyosnak tűnsz... :) Ne legyen önbizalomhiányod ;) És szóba is állnék veled :D
4/30 anonim válasza:
Leírás alapján persze, miért ne? :D jöhet a kép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!