Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok Mérleg jegyű fiúval?
Figyelt kérdés
mérleg vagyok és nem túl szerencsés a szerelemben2012. ápr. 3. 14:32
1/18 anonim válasza:
Én meg rotációs kapa vagyok, szintén nem túl szerencsés a szerelemben, bár egyszer együtt voltam egy homokozólapáttal.
2/18 anonim válasza:
Én ismerek egy Mérleg fiút és igen, járnék vele. :)
3/18 anonim válasza:
nem b@zdmeg! te a csillagjegyet nézed egy lányban??:D mert az tuti, hogy a lányok nem azt a fiúban;) ne aggódj, semmi köze ahhoz:D
4/18 anonim válasza:
Hogyne.Nem a horoszkóp jegyed határozza meg a szerelmi életed.26n
5/18 anonim válasza:
A mérleg illik hozzám,a horoszkópom szerint.:D
Amúgy senki nem ez alapján választ partnert...
6/18 A kérdező kommentje:
jó de sok lány van aki ezoterikus beállítottságú és ezt is nézi egy fiúban, és ha nem tetszik neki , hogy mérleg vagyok akkkor lőttek nekem...
2012. ápr. 3. 14:36
7/18 anonim válasza:
Eddigi mondataid alapján nem a születéskori csillagjegyeddel lesznek problémái adott lánynak.
8/18 anonim válasza:
Rák vagyok és mérleg a párom.
8 évvel ezelőtt is volt egy mérleg barátom, nem horoszkóp alapján választok párt, de azért el szoktam olvasni. Viszont ha azt írná, hogy nem illesz hozzá hagyd el azonnal, akkor kiröhögném és félretenném.
9/18 anonim válasza:
mi az aszcendensed? én azt is nézném, ha már horoszkóp.
10/18 anonim válasza:
Én is ezoterikus "beállítottságú" vagyok, de mivel az életben tapasztaltam már pár dolgot, ezért tudom, hogy minden ember más, még az egy csillagjegyben születettek is különbözőek. Nem ez alapján ítélem meg a pasikat. Annyi minden befolyásolja, hogy ki milyen, neveltetés, élettapasztalat, előző kapcsolatok stb.
Sztem ne foglalkozz az olyan lányokkal, akik csak a horoszkópod alapján ítélnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!