Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves lányok! Járnátok huszonéves fiúval vagy jártatok már, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 16:45
1/16 anonim válasza:
Ha késznek érezném magam egy kapcsolatra, akkor igen, de főként, ha a húszas évei elején lenne.
17/l
2/16 anonim válasza:
Fogadjunk te vagy a 165 cm-es,53 kg-os srác.
3/16 anonim válasza:
Egy huszonéves fiú mi a francot akar egy 14 évestől. Beteg ...
4/16 anonim válasza:
Első szerelmem 23 volt,mikor én 16,5. Jók a tapasztalataim.
5/16 anonim válasza:
én simán járnék, ha tényleg összepasszolnánk
6/16 anonim válasza:
Mac8, szerintem azt, amit te: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. :D
7/16 anonim válasza:
egyébként inkább az a kérdés, a huszonéves járna-e velem, ismerve a tinicsajok, meg általában a csajok 90%-át. az a baj, hogy ha közös témáink még lennének is, és egy idő után ugyanazt is várnánk el egy kapcsolattól, én nem érzem még teljesen kialakult jellemnek magam, és nem tudnék bízni benne. azon paráznék, hogy na most vajon nem voltam-e túl naiv...
8/16 anonim válasza:
en nem jarnek egy huszoneves pasival.
nalam a max.18
15/L
9/16 anonim válasza:
Először zavart a korkülönbség ő (21 én 15 voltam akkor) de jól megvoltunk. Nem erőltett semmit, nagyon megértő volt..de nyár végén amikor ott aludtam nála először, akkor mielőtt megtörtént volna szakítottam vele...nem álltam készen...meg ő mindig az a nagy gyerek párti volt én meg utálom őket...a gondolkodásunk is más volt...most visszamennék hozzá, de már késő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!